här har ni

HÄR här ni, alla ni som inte fattade.
Hade min krönika i lördags istället varit en krönika KRITISK mot islam, hade jag troligen istället fått 130 positiva, glada och jakande kommentarer på den här skitsidan. Och då hade jag lika gärna kunnat skjuta mig själv i huvudet. Att det ska vara så svårt att fatta det?

Kommentarer
Postat av: Johan

Varför hatar du Islam och muslimska kvinnor i Sverige??

2012-05-20 @ 22:12:40
Postat av: jenny p (brunheten själv)

Det gör jag inte.

2012-05-20 @ 22:23:38
Postat av: Omid

Du är riktigt feg som även sviker de som trycks ner av religionen bara för att vara SDarnas motpol. Om SD tycker att det är fint väder, kommer du då tycka vädret är skit? Fyfan, är själv iranier, skulle vilja se dig åka till Iran och sedan ha mage till att skriva samma artikel igen.



Att människor som du får publicera sådant i en tidning är helt otroligt, skäms grovt. Människor som du bidrar till att extremism inom religion kan fortsätta obehindrat i länder som t.ex. Sverige.

2012-05-21 @ 01:46:43
Postat av: Mats Hansson

Nej, inte om du lagt till att du är för invandring, kanske fullt fri invandring/utvandring som jag. Din hänsyn är totalt missriktad. Ungefär som att inte säga till barnet att inte slå ihjäl katten för att din värsta fiende då kanske skulle säga att din tillrättavisning var god.

2012-05-21 @ 06:58:44
Postat av: Julia

Faan va´coolt!

Välförtjänt sommarpratande!

2012-05-21 @ 07:06:35
URL: http://aliaslillamy.blogg.se/
Postat av: En jag

Det går över mitt förstånd att du ens orkar debattera och skriva krönikor när du får ta emot så mycket negativt. Hur orkar du? Och var finner du din drivkraft att fortsätta?



Jag blir ledsen när jag läser kommentarerna inne på sidan du länkar till. Men så grät jag också floder framför tvn när sd valdes in i riksdagen. Jag och min närmaste (bosniska) vän ringde varandra och stortjöt. Det är illa dit Sverige är på väg..



För att bemöta "siffror" och "forskning" som svennenassarna debatterar med så har Magnus Betnér gjort en sjukt bra följetong som tar upp detta på sin blogg (dagboken). (men det var länge sen..)

2012-05-21 @ 07:20:45
Postat av: kk

Så du bor alltså på Gotland? En ö långt ifrån fastlandet med i särklass lägst antal invandrare i hela landet.. Och Du ska uttala dig om såna här saker i krönikor? Okej då vet vi.

2012-05-21 @ 08:10:22
Postat av: Johan Malmros

Utmärkt krönika! Förstår helt och hållet din tvekan att kritisera de problem som påtalades i Uppdrag granskning, även om det är sorgligt. Hoppas du får modet att på allvar ta den debatten framöver.

Det som gör det allvarligt är att svennenassar som du kallar det (även om jag inte skulle använda det uttrycket) och deras retorik försvårar en saklig debatt inom området. Ska man vara ärlig så försvåras debatten även av de som står på andra sidan och ropar Rasist så fort någon skulle våga kritisera något som muslimer eller andra minoriteter gör. Jag är själv för fri migration, och är övertygat om att öppna och toleranta samhällen alltid fungerar bäst, men inser också att om visionen om öppna gränser ska uppnås krävs att man på allvar börjar ta tag i de problem som migrationen för med sig.

2012-05-21 @ 10:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0