totoro

Lördagkväll. Är eventuellt nästan frisk. Känner åtminstone att det går åt rätt håll. Har bara lite ont i halsen. Hostar sporadiskt. Barnen är friska. 
 
Imorse hade jag sovmorgon och sedan jag steg upp vid 10.30 har jag haft barnen heeeela långa dan. David har nämligen städat hela vårt hus och nu ikväll är han Ute och svirar. Medan han städade gick vi på Kotteland jag och barnen. Lite av en pärs att gå dit själv med tre barn, men det är ju grymma barn så det var fint. Sen gick vi hem och åt taccos medan David sprang runt som en skållad ko och gjorde sig vacker. För mig tar det max en tjugo minuter att göra mig "fin". För honom tar det minst 1.5 timme. Fattar inte vad han håller på med. Han har inte ens något hår. 
 
Så åkte han och jag och ungarna såg den helt undebara filmen Totoro som gick på bompa ikväll. Ljuvlig. Bebisen sög på ett godispapper så länge. När jag försökte ta det ifrån honom kröp han det fortaste han kunde ifrån mig samtidigt som han utstötte panikliknande skrin. Det var nog det godaste han någonsin smakat på. Förhoppningsvis godare än grus och skogsmyror som han annars brukar smaska på. 
 
Sedan la jag honom och så såg jag och storungarna hela Så mycket bättre. Jag älskar Ola Salo. Ikväll älskade jag även Carola för hon var bäst tyckte jag. 
Sen kunde inte storasyster sova så vi har legat under filt i soffan en stund och pratat. Om hennes klass mest. 
 
Imorrn ska storungen gå på bio med en kompis så då fick vi fixa en kompis till lillasyster att gå på bio med också. Så imorgon ska antingen jag eller David få njuta av den totalt hjärndöda filmen Flygplan. Det får nog blir bakfylleDavid. Det blir nog fridfullt för honom. 
 
Jag har ju suttit hemma en vecka utan att träffa en endaste käft så jag känner mig ganska ensam för tillfället. Glömmer liksom bort att jag i NORMALA fall HAR ett socialt umgänge men att folk inte brukar vilja umgås med en som är sjuk. 
Nästa vecka är det HÖSTLOV och barnen ska vara lediga hela veckan lång. De stora ska sova hos mormor två nätter. Jag ska gå på jävla klapp och klang. Jag saknar klapp och klang. Jag saknar kompisar. 
 
I torsdags fick vi LÅN. Så jävla skönt. Det bästa var att vi fick hela lånet på vårt eget hus och inte behövde låna något på min gård. Vi fick alltså ett stort jävla lån, fast vi bara har en stor inkomst och två mindre. Endast beroende på vår fina kalkyl som visar hur otroligt jävla supergrymma vi är på att leva ett fint liv på ganska lite pengar. Helt enkelt en kalkyl som visar att de flesta SKULLE KUNNA leva på så otroligt mycket mindre pengar än de gör. 
Så nu väntar vi bara på bygglovet och går allt som vi vill kan bygget komma igång innan snön och fortsätta samt bli färdigt till våren. Vi ska alltså göra en utbyggnad på ca 60 kvm. Nytt vardagsrum och badrum och räcker pengarna gör vi om köket också. 
 
Det allra svåraste kommer absolut att bli att få äktenskapet att hålla ihop. Jag känner mig redan sjäsligt död efter de här veckorna med pappersfixande för att få i ordning kalkyl och bygglovsansökan.... Min man snöar in sig och det ENDA han tänker på är såna där otroligt tråkiga saker som jag liksom dör inombords av att prata om DAG EFTER DAG EFTER DAG. Är så otroligt ointresserad av ALLT som har med BYGG och INREDNING att göra så det inte är klokt. En del går ju typ upp i brygga av glädje och lust när de ska få välja tapeter eller bestämma golv och belysning och jag bara DÖÖÖÖÖÖÖÖR av uttråkning. Det är så YTLIGT och TOMT på nått sätt. Men vi behöver det så vi får ju bygga skiten och slänga in lite jävla möbler. 
Det är skönt att vi kan börja komma igång iaf. 
 
Nu ska jag välja på om jag ska antingen
1. läsa tidningen och äta chips
2. lyssna på Alex och Sigge och äta chips
3. se på Nashville och äta chips
innan jag ska lägga mig tidigt intill min mjuka lilla bebis. Vi får se vad det blir. Är så JÄVLA TRÖTT på Alex och Sigge så det blir det nog iaf inte. 
 
Amen
 
Ps: 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0