stay in school cause its the best

Ska snart få mens. Det märks. Imorse när bebisen väckte mig 06.15 hade jag en STARK känsla av ENSAMHET i hela kroppen direkt när jag vaknade. JAG HAR INGEN! tänkte jag och blev mörkare och mörkare till mods. INGEN ÄLSKAR MIG! INGEN VILL VARA MIN KOMPIS! OCH MAMMA ÄR I TURKIET OCKSÅ! 
 
Tillslut var jag på djupaste botten där i den arla morgontimmen. 
Men sen när jag hade ätit frukost så smsade jag några vänner där runt 07snåret och bokade in lite woman to woman- love och då kändes det genast bättre. Men ändå. Mörkret är nära. 
 
Jag blir så HATISK till min omgivning också. Jag HATAR ALLA. Barnen, mannen, vännerna, familjen, alla på Facebook, alla kändisar och politiker på hela jorden samt såna man träffar på till vardags typ kassörskorna på mitt lokala Ica ocg förskolepersonalen. ALLA är lika dumma i huvudet. Om några dagar kommer depressionen vara total och i samma stund som blodet börjar rinna kommer det att gå över. Då blir jag istället kåt glad och tacksam, men en aning skör. Gråtmild. Och sju dagar senare sitter jag där med svamp i fittan och idel relationer som fått sig lite stryk, men lätt om hjärtat och Redo För Lycka igen. 
 
Ja men vad säger ni, TJEJOR, visst är det HÄRLIGT ATT VARA KVINNA?!!!!!!!
 
SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
 
Ps. Den här låten spelar jag ivrigt när jag är premenstruell. Så dansar jag runt, ryckigt och destruktivt och tänker att jag vill knarka, knulla och glömma AAAAAAAAALLLLLTTTTTT. Några dagar senare bakar jag bullar i mitt blommiga förkläde och tänker milda tankar om att jag älskar livet. Mmm. Stabilt. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Natalia

Åh jisses. Den där premenstruella depressionen är fan inte att leka med. Inte nog med att vi ska va förtryckta av patriarkatet, vi ska också mobbas av vår egen biokemi, fan inte alls rättvist!
Förstår inte hur evolutionen tänkte där. På vilket sätt är detta bra? För det kan jag säga. De är fan inte påhitt, det är kemiskt och det styr ens humör nåt så överjävligt!

2014-10-28 @ 21:43:47
Postat av: Nottin

Det är läskigt att man inte får ha sitt huvud ifred för mensen. Att det inte ska räcka med smärtan och blodet utan att man dessutom ska vara nere!

2014-10-29 @ 08:31:03
URL: http://onormaltnormal.blogg.se
Postat av: Sara

Näe, fyfan vad det suger att vara kvinna ibland. Fick mens idag på jobbet och har suttit dubbelvikt av smärta vid skrivbordet. Trots tagit värktablett. Hatar't.

2014-10-29 @ 16:17:52
URL: http://helgur.blogg.se
Postat av: tessa i höghuset

http://www.buzzfeed.com/hnigatu/having-your-period-is-actually-pretty-metal

2014-11-09 @ 00:36:47
URL: http://femitio.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0