man kan ju bara gråta

Jag kan inte förklara i ord hur GENOMSORGSEN jag är för att jag INTE kommer att se Håkan på Ullevi den 7 juni. Igår grät jag. 
 
I december var han i Visby och då var jag helt nysnittad och kunde inte gå och nu gör han sin största spelning någonsin och jag kan inte vara där för jag vill inte lämna min bebis i två dagar, vilket krävs eftersom Göteborg ligger på andra sidan av landet. 
 
Nästa gång han gör en dylik spelning lär väl bli om tio år, om han NÅGONSIN gör det igen. Om tio år, vet ni hur gammal jag är då? 40 år. Ja. När jag är 40 JÄVLA ÅR så kanske jag får se Håkan på Ullevi. Kul. Fy fan. Fy fan vad sorgligt det är. Man kan ju bara gråta. 
 
Jag hatar alla som ska gå dit. För ingen älskar honom som JUST JAG. Ingen annan har lyssnat på honom sedan Känn ingen sorg spelades för första gången på VOXPOP för femton år sedan. Inte är vi särskilt många i alla fall, som varit med sedan dag ett. Och OKEJ att även "de trolösa" får gå till Ullevi, men det är faktiskt jävligt ORÄTTVIST att inte JAAAAAAG FÅR GÅ DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Nu ska jag lyssna på alla sorgliga låtar och gråta lite till. 
 
 
 
 
SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATAN SATANS JÄVLA SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hmm, kanske kan vara bra för dig att åka dit låter det som? Med eller utan bebis. Kom igen, you can does it!

2014-05-19 @ 22:08:38
Postat av: Calle

Jag säger bara - VECKANS FEMINISTPEPP!
Din blogg peppas denna vecka och jag skuttar, hurrar och vinkar!
Tjoho! <3

Läs mer här: http://calleism.wordpress.com/2014/06/10/veckans-feministpepp-19/

2014-06-10 @ 10:10:29
URL: http://calleism.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0