ett med min bebis

 
Såhär ser jag ut nuförtiden. Tjock och välmående. Med en bebis ständigt hängande över axeln. 
De där kinderna jag har är fan i mig inte att leka med! Tänk att få gosa in sig i dem hörrni!
 
Vår bebis växer och mår bra. Är stor som en 3månadersbebis fast han blir 2 månader på torsdag. Det är helt i sin ordning enligt bvc. 
De senaste nätterna har han sovit mellan 4 och 6 timmar i sträck och så verkar den värsta magknipsfasen vara över. Helt plötsligt har vi liksom en BEBIS BEBIS i familjen. En sån där gullig ni vet som kollar nyfiket på allting och ler och jollrar och liksom är MED i familjen. Skönt. Den här första fasen var ju dock otroligt smidig och smärtfri får jag säga. Går på inga sätt att jämföra med den första tiden som tvåbarnsföräldrar som ju var en dimma från dag ett till och med den 365te dagen. Jag rekommenderar VARMT att skaffa ett tredje barn, till ALLA. 
 
Jag rekommenderar även att inte amma. Inte för att jag utnyttjar min "frihet" särskilt mycket...inte alls faktiskt för jag mår dåligt inombords när jag måste vara ifrån honom som det är nu. Men idag kom iaf morsan hit och vaktade honom 1.5 timme medan jag och mellanungen gick till pulkabacken och åkte skiten ur oss. Han hade sovit hela tiden och jag och mitt lilla mellanbarn fick fintid för oss själva i backen som vi ju älskar.
 
Ja jag älskar att åka pulka. På min 29årsdag i söndags hade jag tre önskningar:
1. kladdkaka bakad av make
2. dammsugning utförd av make
3.pulkabacke
och jag fick allt plus lite paket också. 
Det var en fin dag och jag har inte ångest. Jag hann med 3 barn innan 30. Det var det viktigaste. Eventuellt kör jag några till efter. 
 
David fyller 30 den 1 mars och vi har bokat en resa till Egypten då. En vecka, all inclusive. Ja alla ska då naturligtvis berätta för en hur dåligt det är att åka till Egypten, tex blir man alltid magsjuk där enligt många. Men nu är Egypten vad vi har råd med och vi är skitglada för den här resan, hur krångligt och jobbigt det nu än är att resa med småbarn och hur jävla magsjuka vi än ska bli. Dessutom läste jag att Thailand är landet som turister oftast blir magsjuka i. Vi kommer iaf att va glada ändå. Även om vi blir magsjuka. Om jag så ska SPY INÄLVORNA UR MIG så kommer jag att va så jävla GLAD att jag får göra det i EGYPTEN!
 
Annars då? Ja jag lever i symbios med min bebis. Han är som en förlängning av min kropp och jag älskar varje sekund av det. Jag känner TACKSAMHET och oändlig lycka varje dag och jag dör när han ler mot mig. 
Jag gör inte mycket. Den här veckan har jag inte bokat in någonting och tänker nog inte göra det heller. De tre dagar vi är ensamma ska jag gosa honom samt hänga upp vårgardiner har jag tänkt. 
 
Kollar på serien "parenthood" på Netflix om dagarna. Jävligt bra serie för mina modersnerver. Lite som den gamla klassikern "7'th heaven" fast i modern tappning. Älskar vinjetten också, av Bobban.
Faktum är att BOB länge var ett namn vi övervägde åt L. 
Här är låten:
 
 
Ja bara vinjetten är ju så att man vill grina. 
 
Jaja. Puss på er hoppas ni också är glada

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja, Skit i såna där olyckskorpar. Så kan ju dom få vinterkräksjukan här hemma istället. Egypten är underbart. Köp bra simglasögon till barnen för man badar i röda havet å det är salt som fan minns jag. Jag tyckte allt var fantastiskt där!
Förutom att du kommer säkert reagera på hur kvinnorna har det. Efter mörkret kommit vid 17-18 ser man inte en enda kvinna om man går utanför hotellet typ. Jag var iof där för 10 år sedan. Kommer verkligen åka tillbaks! Men all inclusive gör en väldigt lat så ni kommer leva som kungar och drottningar på hotellet. Vi kör också en all in resa nu i februari. Jag skall äta då jäkla mkt så dom går back på mig ;-)

Lever också symbios fortfarande med min lilla, men det är nog för att livet är kaos när stora är hemma. Precis som du skriver.
Jag Bill också ha en till ibland men min käre man vill inte.
Sen är jag ju precis fyllda 34, så om 4 år är man ju inte purung å en tätt vill jag inte ha.. Då dör jag trötthetsdöden.,

2014-01-21 @ 14:51:19
Postat av: Helena

Äh, Egypten är bra! Det gäller bara att tänka på att tvätta händerna och använda handsprit och försöka se till att barnen gör det samma. Och använd flaskvatten vid tandborstning, kranvattnet kan vara bra att undvika även om det bara är för att skölja munnen. Om ni har all inclusive lär ni ändå mest äta på hotellet och där brukar de tänka på känsliga turistmagar och inte skölja grönsaker i kranvatten. Snorkel och cyklop är ett måste för att spana in allt spännande under vattnet :-)

2014-01-22 @ 10:22:50
URL: http://etttigerliv.wordpress.com
Postat av: Carro

Jag har varit i Egypten. Varken jag eller Rut blev magsjuka. Vad resten blev förtäljer inte historien. Men jag kan säga att det var jag och Rut som åt vegetariskt. Om det nu hade ngt med saken att göra vet jag inte, men det var jättegott!

2014-01-22 @ 20:03:14
Postat av: Lisa - MondoCane

Jag blir sugen på att skaffa fler barn när jag läser detta. Men det blir det inget av.

2014-01-23 @ 14:47:24
URL: http://mondokanel.wordpress.com
Postat av: FruKleemann

Vad härligt med Egypten! Själva var vi med tre barn i Paris och på Disneyland när den yngsta var 4 månader. Gick finfint, vi fick till och med upp barnvagnen högst upp i Eiffeltornet :) Härliga minnen en samlar på sig...

2014-02-05 @ 14:24:27
URL: http://fruKleemann.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0