ovanligt gullig bebis

SKÖNT! 
Idag var David ledig och vi lämnade ungarna och åkte till sjukhuset. Träffade diabetessyrran som konstaterade att jag äntligen nått bra nivåer på mitt blodsocker. Sen hastade vi vidare och träffade min fina läkare som gjorde tillväxtultraljud och det visade sig även att Bennys hetsiga växtkurva har mattats av. Nu närmar han sig medelkurvan igen istället för att ligga vid den högre tillväxtkurvan. JÄVLAR VAD SKÖNT!
Hon lovade mig också Snitt, vilket kommer planeras in i vecka 39, runt den 3 december, eller i vecka 38 i slutet av november beroende på hur Benny växer. Benny var som vanligt Ovanligt gullig på ultraljudet och sprakade för allt vad han hade. 
 
Sen åkte vi hem och jag sov på soffan i en timme ungefär medan David rustade trädgården inför Stormen. I eftermiddag har vi pysslat inne och så hämtade vi ungarna och käkade lax och spelade Fia med knuff (jag förlorade) och sedan somnade de tryggt. 
 
Nu sitter vi här och väntar på strömavbrott och orkan. Det är ganska mysigt, men lite pirrigt också. Vi har rustat hela dagen. Tappade precis upp vatten ifall ifall. Läste att stormen Gudrun uppmätte 33 sekundmeter och då var människor strömlösa i veckor efteråt. Ikväll har redan 30 sekundmeter uppmätts på södra ön och då är kulmen flera timmar bort. Ja jag går igång lite på sånt här. Jag är smhi-nörd och kollar slaviskt flera gånger per dan. Troligtvis en effekt av att jag inte har körkort och är ganska beroende av att kunna ha koll på vädrets nycker. 
 
Än har vi ström i Visby iaf. Vi får se hur länge till. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej!

Saknar er pod såå mycket! När kommer nästa avsnitt? :)

2013-10-29 @ 22:56:04
Postat av: Lo

Hej! Du kanske inte längre är aktiv här? Men jag snubblade in på din blogg som verkar väldigt bra och intressant! Undrar hur du lyckades få kejsarsnitt beviljat? Jag är typ 1 och har god sockerkontroll och vaginal förlossning är det enda alternativet enligt dem. Jag lider av förlossnings rädsla, men det hjälper inte heller. Får istället gå att prata med någon. Var din bebis mkt stor? Därför du fick det beviljat?

2015-05-09 @ 08:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0