jävla bra lördag

Har känt mig lite ensam på senaste tid. Det beror nog på att jag och min brusande treo Nina inte sågs i veckan. Ingen podcast blev det heller. Men på tisdag är vi på´t igen!
Nina alltså. Jag skulle kunna ta henne till min fru. Om jag bara vore lite mer lesbiskt lagd. 
 
Min man ska bort ikväll. Grilla med sina mansvänner från jobbet. Spela poker och vara sådär mysigt manlig som han inte så ofta är. Dricka öl förstås. Män kan inte umgås utan att dricka alkohol. Verkar skitjobbigt tycker jag. 
 
Jag och ungarna ska mysa. Sen ska de somna och jag ska vara eeeeennnsaaaaaaaam. Jag är inte alls särskilt sugen på ensamhet ikväll så jag är lite småsur för att min man ska iväg faktiskt. Men försöker hålla ifrån mig de känslorna.
Jag får väl se på Greys anatomy. 
Vi har fixat det amerikanska Netflix och där ligger 8 säsonger av serien. Jag drömde på allvar om Alex Karev inatt. 
 
Lady Dahmer länkade mig igår, både via fb och via bloggen. Det var sjukt mycket folk här. 
Jag tycker mycket om LD för att hon blivit så otroligt grym på att länka. I princip varannan tweet hon gör på twitter är retweets och hon snålar inte med tips och dylikt. Ärligt talat sög LD på det förut, men nu är hon helt förändrad. Och hon har all min respekt för det. 
Min fruga Nina är också en grym länkare.
Och jag tycker det är fint. När stora bloggar hjälper små. 
 
Svärfar är här och spacklar idag. Och 4åringen har åkt till en kompis och så tog vi hit den kompisens storasyster att leka med vår 6åring. Så barnen har det bra. Svärfar och min man spacklar det som ska bli 4åringens rum och jag sitter mest bara och jäser.
 
Har fått nya insulin- nålar idag. Den lättnaden! 
Igår pallade jag inte ens att ta insulin. De förra nålarna gjorde så jävla ont och det blev blåmärken efter i princip varje spruta. Tillslut bara grinade jag inför varje shot. Därför prisar jag Jesus idag, för mina nya, superkorta, nålar. Det kändes inte! Det kändes inte liksom! 
 
Här är förresten dagens krönika. De håller på och förhandlar om båttrafiken till Gotland just nu. Så därför tyckte jag att det var på sin plats med en extra bitsk och motsträvig krönika! Såg att vissa i kommentarsfältet under krönikan håller med mig!!! Detta är mycket ovanligt. Och understryker ju bara min tes om att jag i vissa fall faktiskt ÄR som en motsträvig gammal gubbe från Buttle. 
 
Nu ska jag ha Blomvård. Alla mina övervintrade pelargoner klarade sig och nu blommar samtliga. Fick dessutom en fin jäkel av Ninas man, vilken nu ska vårdas. 
Igår sådde jag. Blommor. Jag har tänkt att jag inte skulle odla så jävla mycket i sommar. Men så fick jag feeling igår och sådde en jäkla massa blomsterkrasse och en jäkla massa sommarslöja. I rabatten har jag satt sommarslöja som utfyllnad mellan perennerna. Har även sått sommaräng i en del av rabatten, samt satt rosenskära längst bak. Ja. Det är möjligt att jag är inte av en nörd. En blomsternörd. 
Barnen har fått så varsiEN kruka. Förra sommaren fick de en hel pallkrage att hustera kring, men de sket ju fullständigt i den sen. Så i år gjorde jag en kraftig begränsning. Det man SÅR får man SKÖRDA och TA HAND OM SJÄLV!
 
 
 
Ja det blev en jävla fin lördag det här!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag var en av dem som tittade in via Lady Dahmers inlägg. Jag gillade analysen och skrev precis om den i bloggen. Jag hade älskat att läsa fler analyser i samma stil för jag gillar det där nörderiet. :)

2013-05-05 @ 12:58:59
URL: http://www.bloggkommentatorerna.se
Postat av: Ewonne

Längtar till tisdag! Älskar er podcast!

2013-05-05 @ 18:14:25
URL: http://ewonnerudberg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0