allting handlar om att vi ska älska dem för att sedan köpa deras grejer

Oh fy fan. 
Här är för fan precis huvudet på spiket det jag, på några grusiga omvägar, försökte få sagt vad gäller våra större bloggare i Sverige idag. 
Hur vi ba "ooooh, Kissie är ju skitbra för hon tycker att homosexuella ska få gifta sig"! och "ooooh, UnderbaraClara visar ju faktiskt upp hur en NORMAL kvinnokropp kan se ut" (vilket även Lady Dahmer skrev väldigt bra om) och "ooooh, Blondinbella är ju skiiitcoooool som har värsta företagen. Värsta superkvinnan och förebilden". 
När allting ju faktiskt egentligen ju handlar om att vi ska älska dem för att sedan köpa deras grejer. Alternativt, fortsätta besöka deras bloggar for ever, vilket ju ofta leder till att bloggarna måste avhumanisera sig själva och ge oss "vad vi vill ha", vilket ofta innebär att fortsätta bära upp sådant som många gånger är destruktivt (tex då, att skapa ouppnåeliga ideal som vi facineras av och vill ha mer av och därför ständigt måste återkomma till).
 
Och jag vet att gränsdragningen är svår. Hur fan ska kvinnor tjäna pengar då? Och så klassiskern: det är så typiskt att vara kvinnor läggs med det där ANSVARSOKET på axlarna. Det kan man ju fundera över. 
Men JAG tänker att det MÅSTE finnas sätt att tjäna pengar på, UTAN att upprätthålla de fulaste delarna av patriarkat och kapitalism...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0