senaste

Kort update:
 
HÄR är senaste avsnittet av Gotlandstrosorna. Om du gillar mig så är det verkligen avsnittet för dig eftersom jag orerar oavbrutet. Är du mer inne på Nina så får du vänta till nästa podd som helt och hållet ska bli hennes. Satan vad jag kan prata. Dock är den intressant, podden. Handlar om könsroller mest och så lite om min och Ninas relation för den som gillar det lite smaskigare. 
 
Här är min förrförra krönika. Även den om könsroller och i princip baserad på mitt och Ninas snack i podden. Blev bra tycker jag. Notera den sista kommentaren, om mina bröst. JA. Så här har jag det. 
 
Här är lördagens krönika, om kräksjukan som drabbat vårt hus. Det är därför jag är så frånvarande här. Sorry. 
Nu kan ni även passa på att ta er en titt på alla krönikörer som skriver för Gotlands samlade media. Ska tillägga att Åsa längst ner inte skriver längre, samt att Alex Schulman skriver endast om sommrarna. Vad känner ni när ni ser antalet män respektive kvinnor bland krönikörerna? Och vad känner ni när ni läser kommentarerna efter mina, respektive valfri manlig krönikörs texter? Känner ni lite som jag? Att det är en jävla TUR för Gotlandsmedia att de har mig. Jag behövs verkligen. Och det är ju skönt att känna i alla fall. 
 
I "min" tidning, GT, så är i alla fall de två ledarskribenterna kvinnor. Det är jag glad för. Och jag tror inte att "min" chefsredaktör, till skillnad från den andra tidningen (GA) skulle ta in YTTERLIGARE en man som krönikör när det blir dags att rekrytera en ny. Som GA precis har gjort. Hade 4 manliga krönikörer och 1 kvinnlig och valde då att ytterligare ta in en man. Mmmmmm....
Gotlandsmedia är verkligen a mans world. 
 
Puss på er
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0