ingen vanlig dag

 
 
 
 
 
 
 
 6 år idag. Svårt att fatta. Vart tog tiden vägen? Hon föddes ju nyss!
Låten högst upp, den låg vi och lyssnade på natten efter att hon hade fötts. Jag börjar grina varje gång jag hör introt bara. 
Jag är så himla glad att jag fick bli hennes mamma.
 
Klockan är mycket nu och vi ska snart gå och sova. Lillasystern har varit sjuk hela veckan så därför har båda fått vara hemma. Hela veckan. Dagens födelsedagsbarn har alltså haft gott om tid för att ladda för den här stora dagen. Ikväll har pappan bakat kakor. Jag har slagit in paketen. Barbie´n i form av Rapunzel som hon älskar. Pet Shops. En Pippitröja och lite baksaker eftersom hon alldeles bestämt ska bli bagare när hon blir stor. Och så den lilla datorn, som är farfars gamla och som blir hennes första dator. 
 
Först av alla kom hon. Hon är första kusinen i kusinskaran och sina mor och farföräldrars första barnbarn. Vi var de första i kompisgänget att få barn så där var hon också först och har därmed en hel hög med vuxenkompisar som nog tänker på henne idag. Totalt oplanerat kom hon, men tänk om hon inte hade kommit då, den där marsdagen för sex år sedan? Hur hade våra liv sett ut? Vad hade vi varit, var hade vi varit och vad hade vi gjort utan henne??!! Det är så otänkbart. Våra liv tog verkligen världens skarpaste sväng då och jag kan inte föreställa mig hur mitt liv hade sett ut utan den där fantastiska svängen som är Hon. Hon. Mitt hjärtas ros. Min modiga prinsessa. Början till allt gott i mitt liv. 
 
Grattis min stora, lilla, fantastiska unge. På 6årsdagen idag. 

Kommentarer
Postat av: Julia

HÄRLIGT inlägg. Blir lite glad!

2013-03-22 @ 18:41:06
URL: http://aliaslillamy.blogg.se
Postat av: Jenny Lindström

Himla fint skrivet, fick en liten tår i ögat! Så spännande att tänka på allt som händer i livet... O på hur livet förändras när dom små liven föds o hur mycket dom faktiskt ger en o utvecklar en även om det kan vara kämpigt i perioder. (En av mina favvislåtar, kan inte va still till den) Tjing!

2013-03-24 @ 10:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0