tvillingar, tält, alex och sigge

 
Efter att vi hade packat ihop oss och lämnat Talle åkte vi förbi svärföräldrarna i Tofta. Plockade smultron och fick lunch. Hade sovit dåligt allihopa och var så trötta så vi kunde dö. Men mysigt var det. 
 
 
 
 
Sedan fick barnen garnera tårtan. Svärmor hade gjort en med mindre socker åt mig. Hon är den enda som fixar såna extrasaker åt mig och min diabetes och det är hon värd guld för. 
 
Sen åkte vi hem och sov. Och packade ihop barnens väskor. I söndags åkte de med båten och mormor och mormors syster och hennes två barnbarn till Astrid Lindgrens värld. Jag och David åkte till Rone och gick på namncermoni för tvillingarna. 
Vilja
 
Elvira
 
Det var en fin stund. Tvillingarna föddes för ett år sedan i v 26. Alla har vi oroat oss en hel del och därför var det extra fint och högtidligt den här dagen när vi hade samlats för att fira både 1årsdag och namnen. 
 
Efteråt skulle vi 4 skiljas åt igen. Jag är den enda som bor på ön. Korren längst till vänster bor i Gbg, Fanny bredvid bor i Sundsvall och Ida i Sthlm. Vi satte oss helt avslappnat i ett träd. Våra män var fotografer.
 
Sen ville våra män att vi, helt avslappnat, skulle klättra runt lite i trädet. Mmmm.. 
 
Efter cermonin när jag motvilligt SLITIT mig själv från mina bästa vänners trygga famnar, åkte jag och David till Ardre och slog upp tältet. Där sov vi inatt. 
 
Alex och Sigge spelade in det första liveavsnittet av sin podcast i Ingmar Bergmans gamla bio på Fårö idag, i samband med Bergmanveckan. 
Det fanns 15 biljetter dit och jag och David knep två så igår var vi där. 
Vi åkte så fort det var klart. Alla andra (typ bara 20åriga killar) gick fram och skulle kramas och ta kort och så men vi bara brassade iväg. Jag fattar inte vad jag skulle ha sagt till dem?  - eeeh...bra podcast...
 
Det var hur som helst kul att få ha vart med. Se hur det går till osv. Jag har lyssnat på precis alla avsnitt under året som gått. Nu finns eventuellt någon av mina diskreta hostningar med i ett avsnitt! 
De var roliga och vi skrattade mycket, de 20åriga pojkarna och vi. 
 
 
Bästa midsommarhelgen. Men nu vill jag ha hem mina barn!!

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vilken härlig dag!

2013-06-25 @ 15:24:47
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Camilla

Kul! Jag har haft Alex och Sigge maraton. Lyssnat på alla avsnitt inom loppet sv några veckor :-)

2013-06-26 @ 18:45:17
URL: http://omlivetefter.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0