pevaryl&potatis

Jaha. Inatt tog jag sista vagitorien. Då började det blöda. Jag saknar Pevaryl. Pevaryl har hjälpt mig vid mina båda andra svampinfektioner, men nu fick jag höra att man absolut inte får använda Pevaryl som gravid. Istället fick jag använda äcklet Canesten. Canestens vagitorier är strävare än Alvedon. Dessa ska så tryckas upp i en sönderkliad, snustorr vagina full med svamp. Ta mig fan att slemhinnorna brister och den tunna huden spricker. 
 
Inte har det hjälpt ett skit heller. OCH JAG KÄNNER ATT DET RÄCKER NU KROPPEN! Nu är jag så JÄVLA TRÖTT på att vara gravid och det har alltså gått 15 veckor! Av 40!
Jag har inte mått illa den här gången och var så jävla glad över det. MEN ISTÄLLET ska självklart kroppjäveln göra  både den traditionsenliga bölden OCH den traditionsenliga svampinfektionen TUSEN GÅNGER VÄRRE än vanligt. 
 
Järnvärdet suger. Diabetsen suger. Jag är trött och det kliar över hela jävla kroppen hela tiden. Dessutom är jag förkyld och skulle kunna DÖDA för en liten jävla Treo men SÅ JÄVLA KUL SKA VI VÄL INTE HA DET?!!
 
Utöver det ska jag behöva oroa mig för den lille parveln som gör min vardag till ett enda långt lidande. 
 
Fy fan vad jag är dålig på att vara gravid. Som tur är så är jag en så jävla bra och fin mamma istället, när barnen kommer ut ur min kropp. Men så länge de är i den så lider både de och jag. 
 
Känner att jag vill gå i ide. Alternativt gräva ner mig och min kropp i en djup och lugn grav tills det blir dags att föda i december. Då kommer jag upp ur graven, fräsch och utvilad! Är så jävla besvärad av min egen kropp just nu att jag inte vill va bland folk. 
 
Dessutom är jag hungrig. Dygnet runt. Man kan inte va hungrig dygnet runt när man har diabetes. Det är liksom ingen ide. För allt du kan äta som diabetiker är så jävla äckligt att du aldrig kan äta dig mätt. Kroppen borde därför rent logiskt gå ner i någon slags stumhet. Men det gör den inte. Istället blir den hungrig. Drömmer om kolhydrater. Och kött som är gott. Men mest om potatis. Potatis i alla former. Nu blommar snart färskpotatisen i landet. Och när den är redo, då jävlar ska jag slita upp stånd efter stånd, sljuta in enorma mängder insulin och bara VRÄKA I MIG!!!!! Rå potatis! Kokt potatis! Stekt potatis! Friterad potatis! Potatissallad! Potatisgratäng! Potatismos! Potatisburgare!
 
Och Gud plockade upp potatisen och såg att den var god. Och då kom Jungfru Jenny och åt upp den. Amen
 
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sophia

Jag lider verkligen med dig, svamp är fruktansvärt. Själv blev jag tvungen att äta antidepressiva pga en mycket långdragen svampinfektion som till sist i princip fick mig att tappa livslusten. Så jobbigt kan det vara(iaf för mig).

Om du inte testat det skulle jag iaf vilja rekommendera dig att testa daktacort (man ska kunna använda det som gravid även om de skriver att man ska tala med läkare innan). Det är bedövande och hjälper iaf bättre än både pevaryl och canesten (inte för att någon av dem någonsin hjälpte mig).

Lycka till, hoppas du snart mår bättre.

2013-06-18 @ 16:12:12
Postat av: Anonym

Efter ett år av konstant svamphelvete med tillhörande psykbryt (ingenting hjälpte, varken recept eller receptfritt) fick jag tips av en svamp-medsyster att smörja in fitty med olivolja varje dag. Så.jävla.bra. Har inte haft några större problem sen dess, lite lite kli då och då men sprickjävlarna har inte kommit tillbaka. Jag hoppas du får det bättre snart!

2013-06-18 @ 22:25:10
Postat av: Julia

Fy fan! Det är med skräckblandad fascination som jag följer dig och din upproriska kropp. En psykolog sa en gång till mig att "jag inte ser på min kropp som en del av mig själv" och att det är destruktivt. Jag kallade "den" för "svikare" osv. Men vad ska en göra när en känner så?? Som att kroppen motarbetar en?

Jag önskar mig inget mer än att få fler barn men jag har inga illusioner om att kroppen kommer att samarbeta. Skriver en beskrivning av min "resa" i tre delar just nu, på min blogg. Känns konstigt att önska en ny graviditet medan en skriver om den förra och förfasas över hur det var...

Jag önskar din kropp lite frid!! Att vara i ett konstant stresstillstånd är vidrigt. All styrka! /Julia

2013-06-19 @ 07:26:05
URL: http://aliaslillamy.blogg.se
Postat av: Catta

Fan, Hoppas hoppas det blir bättre för dig <3 (har läst här ett tag men inte blivit klar till att kommentera) STOR styrkekram till dig <3 Och jag hade provat olivoljetipset, jag har med kört med det när det kliat för mycket.

2013-06-19 @ 14:19:07
Postat av: Demina

http://www.janusinfo.se/Beslutsstod/Lakemedel-och-fosterpaverkan/?docid=1033

det är ovanstående sida som gäller, ej ev fass, givetvis kan man använda pevaryl som gravid, dock ej doseringssprutan (som man kan fylla med kräm) eftersom man kan råka peta i slemproppen med den. Varifrån hade du hört att man ej kan använda pevaryl, och varför valde du att lita på just den infon? Ja, jag är läkare.

2013-06-24 @ 14:33:50
Postat av: elinor

Jag fick en tablett som jag skulle svälja en gång när jag hade en dryg svampinfektion. Var väldigt effektivt. Har vart svampfri sen dess.

2013-06-24 @ 22:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0