"jag tar en....halstrad råbiff tror jag..!"

Jag kan tycka att det är lite svårt att komma på andra saker att skriva om än Bölden som du frodas och gror på min vänstra ansiktshalva. 
Den svullna körteln på halsen nedan värker och bultar. Jag vill inte äta. 
Kl 11.15 idag fick jag läkartid. De vägrade skriva ut penicillin åt mig via telefon igår, trots att jag vet exakt vad jag ska ha. Så jag fick vänta tills idag. Så här stor har min traditionsenliga böld aldrig varit. 
 
Har visst en mvctid idag också. Det visste jag inte. Vad kul det ska bli att få visa upp sin böld lite! Sitta på mvc med andra gravida som liksom SKINER så där som många gravida gör. Och så kommer jag då. Quasimodo. Min böld skiner rätt fint också faktiskt. Blank och fin. 
 
Just nu går mycket av min vardag ut på att tänka "det blir bättre sen" så att säga.
 
Idag kommer min mamma in. Min mamma blev pensionär i våras. Hon gick 5 år i förväg så hon är en ung och pigg pensionär. Piggare än mig faktiskt. Det är väldigt bra med en pensionärsmamma. Särskilt en sån som tycker att det känns rimligt att lägga delar av sin pensionärstid på att hjälpa sin stackars Bölddotter. Hon ska köra mig till vårdcentralen och mvc. Hämta barnen. Kanske laga mat. Sen ska hon sova här i två nätter. Imorrn är det avtackningsfest för henne på jobbet. 
 
Jag är bjuden till Nina på terassparty/häng imorrn. Massa härliga kvinnor som ska dricka vin och ha det trevligt. Säkert ska vi äta något gott också. Dock kan ju min närvaro eventuellt förstöra matlusten för de andra... Och mitt mentala tillstånd kan ju, så att säga, dra ner de andra i skiten lite.. Så vi får se hur jag gör. Eventuellt fortsätter jag att gömma mig i Brunhetens mörkaste vrår (Brunheten=vårt hus, som är målat i två olika nyanser av brunt).
 
Det här är vad jag tänkte på när jag såg mig själv i spegeln imorse. Jag har dessutom gått runt med EXAKT samma frisyr som Ulla Skoog har i det här klippet i flera dagar nu...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0