Nej till p-piller som gör oss sjuka!

Nu jävlar har jag och Nina kommit i farten. Vi är arga!
Vi är arga på att det som borde vara information istället blir till rena övertalningsförsök när det gäller preventivmedel för kvinnor. 
Vi är arga på att kända biverkningar avfärdas som myter och arga på att inte regelbundna kontroller görs på varje kvinna som äter preparat som i allra högsta grad påverkar henne under så lång tid som många kvinnor tar sina p-medel.
Vi är arga över att p-piller används även till helt andra områden än just de preventiva och vi är arga över att läkemedelsbolagen vägrar släppa preventivmedel för män, trots att efterfrågan finns och forskningen verkligen är på fram-march. 
 
Därför har vi nu skapat ett upprop, en namninsamling, som kommer att skickas till gynmottagningar och läkemedelsbolag så snart de fyllts av massa härliga namn. 
Man jävlas inte med Gotlandstrosorna!
Skriv på här! 

Kommentarer
Postat av: Ellet

Jag känner igen det med. Har precis postat två delar av mina erfarenheter av "mödravården" för mig som inte har några barn. Hur ogiltigförklarad jag blev när jag vägrade hormoner och hur jag fick slängt i ansiktet två gånger, av två olika personer att jag gjort en abort och DU VILL VÄL INTE BLI GRAVID IGEN, nej så ät hormoner!

Fyfan. Har aldrig varit så lättad som den dagen när jag bestämde mig för att det är okej att leva utan fabricerade hormoner i kroppen, med eller utan dömande blickar från barnmorskor. Tvi.

2013-01-15 @ 02:50:19
URL: http://rostmackan.blogspot.com
Postat av: Ellet

Jag ska ju säga att det är på grund av/tack vare er som jag publicerar de inläggen. Ifall jag kanske kan hjälpa någon med mina erfarenheter.

2013-01-15 @ 02:52:08
URL: http://rostmackan.blogspot.com
Postat av: e

Jag gjorde abort en gång och då sa läkaren (på kvinnokliniken på Köpings lasarett) att de hade som rutin att man skulle gå därifrån med något slags preventivmedel och hon tyckte p-piller sååå klart.. Jag lyckades pipa fram att jag inte tror att det är bra att äta p-piller. Då sa hon "nej, men det är inte så bra att göra en abort heller". Så jag tog det där jävla receptet för hon gav sig aldrig och så slängde jag det i närmaste soptunna när jag gick där ifrån. Fyfan för att bli överkörd.

2013-01-18 @ 23:47:18
Postat av: ainulina

Gud vad glad jag blev av det här inlägget =) Har alltid kännt mig ensam i att välja bort p-piller och att folk alltid ska va så jäkla dömande och gynekologer och barnmorskor vill alltid tvinga på en dom där jäkla hormonerna. Och alltid ska folk ta upp mina två aborter när ämnet p-piller diskuteras och jag bara säger att det inte är något för mig.

2013-01-19 @ 16:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0