b b burn out baby ready for demolition

Idag har jag svävat som på små moln faktiskt. Även fast jag darrade lite när jag fick syn på den här bilden på lokaltidningens framsida imorse
 så kändes det ju jävligt fint. Där sitter vi. Bestämda och beslutsamma. På uppslaget i tidningen en lika stor bild. Fi satan vilken plats vi har tagit idag, Nina och jag. 
(bild lånad från vår hemsida, tagen av Nina )
 

Sen fick vi dessutom höra att vi hade nämnt på Nyhetsmorgon i tv4 idag också. Dock hade de sagt lite fel, GotlandsROSORNA, men JAJA. Nyheten gick fram iaf. 
Så jag gick i solskenet och lämnade barnen och sedan TRIPPADE jag hela vägen hem. På uppfarten till huset kunde jag inte hålla med längre utan utbrast i dans. Till min låt. 
 
 
 
Sedan ägnade jag dagen åt att klippa vår nästa podcast och sedan trippade jag åter till dagis. Det har typ vart världens finaste vinterdag i Visby idag. Rosa moln. Pudersnö. Solsken. Så jag hämtade ungarna och vi gick till lilla backen bakom dagis och bästa kompisarna kom dit och de åkte och lekte och vi morsor pratade och lekte med ungarna vi också. 
Sen gick vi hem, lagade ugnspannkaka, pysslade och såg Bompa. 
Nu är podcasten färdigklippt och den blev grym. I slutet av den pratar jag och Nina allvar om ett litet gräl/diskussion vi haft. Jag tror det blir rätt intressant att lyssna på. 
 
Nu grälar vi inte mer. Nu är det bara solsken. Kärlek. Systerskap. Det är så jävla fint. 
 
IMORRN börjar mitt fyra dagars långa firande av den stora 28årsdagen på lördag! Imorrn blir det finfrukost med mammorna från pulkabacken (och resten av mitt liv för den delen). På fredag kommer delar av släkten. På lördag blir det firande med familjen på morgonen och sen åker jag och maken och bor på hotell och badar, äter middag och så ska maken utnyttja julklappen han fick av mig i julas, nämligen presentkort på massage och ANSIKTSBEHANDLING !!! 
På tal om slikt så står han just nu i köket och bakar kladdkaka åt mig och tjejerna tills imorrnbitti. Det är väldigt gulligt av honom.
Ungefär samma sak gjorde han för någon vecka sedan. Jag hade lagat rejält med mat och planerade att Nina skulle få samma mat dagen efter när vi skulle spela in pod. Tyvärr tog det mesta av såsen slut och då tyckte David synd om Nina och ställde sig och gjorde extrasås till henne. Gulligullkille. 
 
Det blir ju kanske lite väl maffigt firande av en simpel 28årsdagl, men va fan. Om jag dör på måndag kan jag i alla fall dö med vetskapen att jag firade min sista födelsedag rejält. 
 
God natt på er. Sov gott. 

Kommentarer
Postat av: yvette

du är så mycket bättre på det här med feminism än den där lady d! du kommer nog gå långt, för du är redan så mycket längre fram än lady d och de andra "feministerna". du har liksom kommit över det där med hata rosa och älska orakade armhål. du är i framtiden. tack för det!

Svar: tack!!! fast jag älskar lady dahmer och alla "de där andra". jag älskar hur de orkar upprepa sig och nöta in folk i huvudet på folk. älskar hur lady d vågar provocera med hela sin person och uppenbarelse. och jag rakar mig inte heller särskilt mycket, men gör ingen sak av det eftersom jag inte vill lägga skuld eller anklagan på de som faktiskt gör det och vill göra det. Men jag tror att alla behövs. Alla aspekter behövs! kram
jenny persson

2013-01-17 @ 17:04:17
Postat av: Sofie - Liten del av mig

Jenny! Du är så satans skön!
Jag har inte tidigare läst din blogg (bara varit inne på ett besök lite då och då). Däremot läser jag sedan tidigare Ninas och nu är jag helt fast i er fantastiska podd!

Häromveckan lyssnade jag på den FÖRE Alex & Sigges vilket är ett mycket gott betyg! Jag delar era värderingar inom det mesta, ni verkar båda så urbota utsköna och det är befriande att höra att det finns fler än jag som analyserar sig själva som "är jag verkligen hetrosexuell" och "finns homosexualitet / hetrosexualitet" och ännu mer börjar mucka gräl med sin man när han inte är helt med på tåget om att vara helt bekväm inför ett könsbyte, bara sådär!
Underbart var ordet!

Har innan bara haft dialog med Nina men jag får ju inte missa att hylla dig också!!! Så jäkla bra initiativ med P-piller uppropet. "Äntligen" var min spontana reaktion, så många år av dålig erfarenhet av olika hormonbaserade preventivmedel som jag bara känt mig påprackad på. Eller barnmorskan som skrattade rått och svarade förnedrande på min mans fråga om det verkligen inte fanns något för män eller var på väg att komma då han tyckte det var så jobbigt att alltid se mig bli fucked Up av all skit de skrev ut åt mig för att jag Gud förbjude, inte skulle bli gravid.

Toppenbra krönika i GT dessutom, jag följer er framfart och bara hoppas att det skulle säga pang bom så fler blick upp ögonen för uppropet så det blir fler underskrifter och i sin tur att det ska göra skillnad.

Grattis på födelsedagen, kör hårt (hål) på kondomen (förstod det som att det skulle bli bebisverkstad i år).


Kram Sofie

2013-01-19 @ 15:32:23
URL: http://litendelavmig.se
Postat av: H

Debatten som ni startat är den viktigaste på mycket länge! Det behövs verkligen mer korrekt information om hur dagens p-piller påverkar kvinnors kroppar och att unga tjejer inte ges något alternativ till p-piller. Heja er!

2013-01-20 @ 14:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0