perfektion

Börjar bli sjuk. Känner att jag hatar alla. 
Fick en burk med 100 tabletter Rinexin från doktorn idag. Tur det. 
 
Saknar mitt bästa gäng på fastlandet. Saknar känslan av att befinna sig i en grupp människor som gillar en ändå. Att det inte spelar nån roll liksom. Att även om man är dum och arg, missunnsam, bitter, dryg, högljudd eller drar världens sämsta skämt så är man ändå älskad just så som man är. 
Fan vad viktigt det är. Att få känna att man duger just så som man är. 
 
Jag går ofta med känslan av att jag faktiskt duger just så som jag är, men att andra inte tycker det. Det är liksom inte JAG som är problemet, utan alla andras sätt att se på saker och ting som gör att jag eventuellt inte duger som jag är i andras ögon. 
Ibland är det ganska jobbigt att vara den enda som faktiskt verkar tycka att jag duger just så som jag är...
Jonas Gardell skrev det så himla bra här om dan på Facebook:
 
Betraktar mig sälv: en tunnhårig, småilsken, vänsterhänt sliten liten man med påsar under ögonen – och allt jag ser är perfektion!
 

Jag älskar honom så mycket. Här skriver han ju på "förlåt dig själv"- temat igen som jag jobbar mycket med. Fast du kanske är lat, missunnsam, småfet och rynkig, så är du perfekt just så som du är. Precis så känner jag allt som oftast. Men jag känner också att jag ständigt blir motarbetad i det. Det är lite som att man måste kämpa för att få lov att trivas med sig själv...Det är inte riktigt okej nämligen. 
 
Men här står jag nu. Småfet, med tungan full av blåsor för jag börjar ju bli sjuk. Jag äter för mycket Treo, har ett ständigt varande nageltrång (vågar inte gå till doktorn), har fått mina första rynkor och dras med en hypokondri utöver det vanliga. Håret är fett och låren alltför grova. Allt det här ser jag. Alla fel och brister. Men allt jag ser är ändå perfektion. 
 
God natt

Kommentarer
Postat av: Julia

Tack för ett ljuvligt inlägg!

2013-02-21 @ 12:27:19
URL: http://aliaslillamy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0