smärre skrivkramp

Har drabbats av någon form av skrivkramp på bloggen.. Tycker att allt jag skriver blir kasst. Jag VILL skriva om så många grejer men sen när det blir kväll och jag ska till och skriva så väljer jag ändå hellre Breaking Bad i soffan. Jag är dräktig liksom. Jag tyer inte. 
 
Har även en smärre ångest inför höstens mediebrus. Att man liksom ska "in i det" igen. Det har vart så skönt i sommar också och bara skita i allt. 
 
Läste att Cissi Wallin har slutat twittra. Fy fan vilken töntig anledning hon har och gud vad hon låter som valfri vit, kränkt man i sina förklaringar till twitterpausen. Men jag förstår henne också. För jag fattar inte hur hon har orkat. Det ÄR ju en enorm kraft man lägger ner på sociala medier och bloggar varje dag. Och jag har börjat undra varför. Börjat känna en längtan till " det enkla livet" där sådant helt enkelt inte förekommer. Folk som inte är med i Facebook liksom. Gud vad jag tror att de har det härligt! 
 
Vår lilltjej åkte till mormor idag, själv för typ första gången. Hon behövde det. Behöver bli sedd och få ensamtid med människor som ännu ser henne som "den lilla gulliga". Stortjejen är hemma och krävde att få hit kompis. Kompisar är numera de bästa "barnvakterna". De bara leker och leker och leker och man ser knappt av dem. Imorrn ska kompisen sova över för första gången. Jag och David ska flyga drake med den lilla. 
 
Jag återkommer när det brinner till i skallen på mig nästa gång. Kanske blir det redan imorgon.
puss

Kommentarer
Postat av: Annelie Mannerström

Hoppas du och bebis mår bra!

2013-08-15 @ 19:47:13
URL: http://caranlachiel.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag skulle gråta blod om du sluta blogga. Du är ju min absoluta favvo-blogg. Så nu har jag förvarnat dig =). Men tycker såklart du kan pausa lite om du känner för det.

2013-08-16 @ 09:23:49
Postat av: den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny

Wallin har ju fått betalt faktiskt, deklarerade hen flera gånger på twitter....

2013-08-17 @ 06:56:28
URL: http://arsinoe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0