Skynda dig älskade skynda att älska

Nu är sommaren slut. Ungarnas pool är full med löv. De badar visserligen ännu flera gånger varje dag i den och räddar små förtappade humlor som trillat i, men ändå. Sommaren är slut. Så är det bara. 
Eftersom vår sommar började redan den 1 maj och eftersom min dräktiga kropp inte har trivts skitbra i värmen i år (Visby vann för övrigt solligan som vanligt) så känns det helt okej. 
 
Några fina minnen från sommaren. 
 
Nationaldagen. När det var så varmt och så fint och istället för att fira Sveriges Dag firade vi träbåtens dag på en av öns vackraste platser- Kovik. Och allting var så jäkla idylliskt som det kan va. 
 
 
 
 
Midsommar slog alla rekord av idyll, härlighet och lycka och Småland kort efter det, men Davids familj, var också en fin helg. 
 
 
De två helgerna vid den kanske vackraste platsen jag vet, Talle, var som ljuv musik för själen. 
 
 
Min tåoperation var förståss lite av ett jävelskap och försenade mitt badande kraftigt i år. 
Svampinfektionen jag drabbades kort efter att tåsatan hade läkt gjorde att mitt badande blev väldigt kort och intensivt i år. Jag får ta igen det nästa år. 
 
Den lyckligaste sommarstunden i år var definitivt hånglet i Karolinskas entre, precis efter att vi gjort vårt superduperultraljud och fått reda på att vår unge där inne är helt frisk och att det är en son vi väntar på. Den lättnaden och glädjen alltså. 
 
Benny. 
 
Extra glad är jag åt att vi har fått spendera tid med min kusin och bästa vän Fanny och hennes familj, som vanligtvis bor i Sundsvall men som vart nere hela sommaren. De tre ljuvliga barnen alltså! 
(här på bilden ser man även tydligt hur pappan i familjen delar våra känslor..eller kanske..inte?? :D )
 
Jag lyckas sällan fånga henne på kort, hennes barn desto oftare, men Sandra och ungarna skulle jag väl inte ha klarat mig förutan. 
 
 
När man bor på en ö är det ändå jäkligt svårt att komma ifrån det där med Havet. Och det man minns efter de allra flesta sommrar är alltid mest det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men nu är det slut på sommaridyllen! Dags för höstdepp och bittra och beska tankar! Yes! Jag älskar det!
 
Har ni haft det fint i sommar? 

Kommentarer
Postat av: Annelie Mannerström

Vilka härliga bilder!

Vi har haft en rätt så härlig sommar faktiskt. Det har lyckats vara fint väder typ hela tiden de 6 veckor vi var lediga tillsammans, vilket ju underlättar (lappsjuka barn är sådär kul...). Min man har byggt staket och jag har lekt med ungarna, och så har vi gjort en del avstickare med dagsutflykter och några dagars ledighet på diverse ställen.

2013-08-22 @ 09:26:07
URL: http://caranlachiel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0