jennifer och grabbarna

 
Jag och min man har pratat en del om skönhet. Mycket om skönheten hos varandra såklart, hur man, när man älskar någon, liksom blir lite "blind" för den andres eventuella förändringar i utseendet. Man ser aldrig att den andre är ful liksom...Även om han har sömnpärlor i ögonvrårna, går upp tio kilo eller tappat allt sitt hår, så är han ändå världens vackraste i mina ögon. För att jag älskar honom. Och inte hans utsida. 
 
Vi har även pratat en del om vad vi tycker är vackert. 
Min mans absoluta ideal vad gäller män är Brad Pitt. Jag har aldrig förstått charmen i Brad. Visst kan jag se att han ser vacker ut. Men hans utseende har aldrig tilltalat mig. 
 
Ikväll gick det plötsligt upp för mig vilket mitt ideal är när jag tänkte ut de vackraste männen jag vet (förutom min man då, som förståss för alltid är den allra vackraste människan jag vet)
Rent ytligt är dessa tre de vackraste männen jag vet:
 
   


Ja men man får väl säga att det finns en VISS likhet bland dessa män. Lägg till Johnny Depp som Gilbert Grape också och ja..men kan säga att man får en GANSKA klar bild av vilket utseende jag föredrar hos män. Ovan är alltså Viggo Mortensen som ARAGORN, Heath Ledger i 10 orsaker att hata dig, samt Sully från Dr Quinn.
De här männen är alltså mitt ideal, men bara i ovanstående roller. Viggo är inte alls snygg utan håret. Heath är dock min goding for ever. Men allra snyggast är han absolut i 10 orsaker att hata dig. 
 
Där har faktiskt jag och min man en gemensam nämnare, för hans favoritkvinna är Julia Styles som spelar den kvinnliga huvudrollen i 10 orsaker att hata dig.
 
Den vackraste kvinna jag vet har länge varit Jennifer Lopez
 
  

Dels hennes vackra ansikte, men även den där kurviga kroppen. Det är mitt ideal helt enkelt. Det jag finner vackrast. 
Och det är intressant det där med skönhet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Michis

Kollade lite klipp på youtube hur Sully ser ut utan hans hår,, eller ja rättare sagt Joe dårå men du fattar. Tänk vad hår gör! Han ser typ hemskt ut utan Sullykalufsen!

2012-09-09 @ 12:55:06
URL: http://michaeala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0