OLÉ!

Har vart i Rone hos morsan och kusinen. Min lilla lilla kusin som är mer som min syster än kusin. 
Nu ska hon åka tillbaka till Jamaica och sin looooove där. Jamaica liksom! Det är så jävla långt bort..
 
Vi ägnade gårkvällen mitt emot varandra, pratades. Vi åt kladdkaka (ett måste på våra träffar), rökte och drack öl. Snusade konstant emellan ciggen. Det var jag som lärde henne snusa en gång. Det var även jag som tog hand om henne när hon hade sin första bakfylla. Jag som sydde en bonad åt henne att ha över sängen:
 ANVÄND KONDOM
VAR RÄDD OM DITT LIV
ANVÄND KONDOM
SKIPPA HIV
På bonaden hade jag även sytt fast en kondom..
 
Nu är hon stor och har en jamaicansk pojkvän. Hon häver öl snabbare än mig och snusar nog mer också. 
Hon är mitt eviga bollplank och mitt stöd. Och jag försöker vara detsamma för henne. 
Min lilla lilla gullegullegull!
 
 
Jag var hemma hos morsan också. Hon har precis vart i Spanien i 7 dagar och firat sin 60årsdag. Det första som hände när hon (och hennes sambo) kom hem var att en av deras kattungar försvann. Mamma var förtvivlad. Gick runt och ropade. TJOCKEN!!! KOM HEM ME DI! DU SKA FÅ TORSK!!
Sedan blev hon plötsligt engelsktalande efter sin "långa" utlandsvistelse.
 - No...He will not come home...
Sedan tvingades jag titta på hundra bilder från den spännande utlandsresan. En natt föreställde Natt. Den var helt svart. Kullerstenar och närbilder på hus med spännande arkitektur fanns också fångade på bild. Och en palm. 
Ja. Hon är rolig tanten. 
 
Givetvis såg hon även till att bevara sin utlandsvistelse friskt i allas minnen för en lång lång tid i form av dessa:
 
OLÉ!!
 
Idag åkte jag med henne hem till stan. Vi handlade på Gahms varuhus. Ett lågprisvaruhus mitt ute på landsbygden på södra ön. Jag köpte, väldigt otippat, en klänning. Resten av vägen ägnade vi åt att diskutera främlingsfientlighet. Hon är en gullis, mamman. 
 
I helgen åker vi till Sthlm. Lite SPONTANT kan man säga. I ca 3 veckor har jag tjatat på min man att han ska ordna det (det är HANS syster som har fått ett barn som vi ska se på) och idag, fredag eftermiddag, bokade han resan. Vi ska faktiskt bo på hotell. Och gå på Junibacken. Men mest hälsa på nya kusinen. 
Denna fredag har vi ägnat åt att gräla om hur "tokig" min man är som inte kan boka/bestämma sig förrens dagen innan. Sen blev vi trötta på att gräla och enades om att vi inte kom överrens och att det fick gå. 
Sandra och hennes ljuvliga barn var här i eftermiddags och vi fikade och pratade bort några timmar. 
Sen blev allting ju plötsligt jättebråttom eftersom vi ska åka med båten som går kl 07.05 imorrnbitti så jag fick dammsuga hela huset (jag var ju inte hemma igår när det var städdag och det var min tur att dammsuga), byta sängkläder och packa medan maken och ungarna åkte och köpte pizza samt var förbi ett par vänner och hämtade isolering(??). Fredagsmyset blev lite hetsigt ikväll, men det får gå. 
 
Men jäklar var mysigt det ska bli att komma iväg! Jag älskar att åka båt, även med barn. Jag älskar att göra nått tillsammans hela familjen, jag längtar efter att få se bebisen och efter att få visa Junibacken för vår minsta. Den stora har redan vart där några gånger, men för lilla E blir det premiär! Hoppas nu bara att vi håller oss friska. 
Bakterier alltså. Alla småbarnsföräldrars värsta fiende den här tiden på året...
 
Jaja. Over and out. Hoppas ni får en fin helg ni med!
 
 

Kommentarer
Postat av: Kondomtorget

Kul att du förespråkar för användning av kondomer! Allt som saknas är en bild på bonad ;)

Svar: :) Den hänger över min kusins säng och har gjort mycket nytta under årens lopp!
jenny persson

2012-10-22 @ 01:48:57
URL: http://www.kondomtorget.se/kondomer.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0