I'll always love you though New York

Ja. Idag skymtar jag ljuset i min tunnel. Min långa, långa tunnel. 
Idag är det nu 8 dagar sedan jag blev sjuk. Den har INTE VARIT OKEJ, den här sjukdomen. 
Feber tisdag, onsdag, torsdag. Lite piggare fredag, lördag, söndag. 
Dödsförkylningen från helvetet måndag, tisdag. Idag är jag ännu förkyld, men sitter i alla fall upp när jag skriver detta.
Idag ska jag eventuellt rensa den senaste veckans sopor ur backarna när vi samlar sopor. Och så ska jag hämta barnen på förskolan idag också. Första gången sen förra måndan. Igår hade en ur personalen på förskolan frågat min man om de hade lagt mig i fryspåsar eftersom det var så länge de såg mig. Ja. De är roliga, damerna på dagis. 
 
En sak som jag tror att min man är väldigt nöjd med, är att jag under dessa dagar i misär, har insett skönheten i Viaplay och Netflix. Det är alltså såna där filmtjänster som man kan betala 79:- månaden för och så får man ett skitstort urval filmer som man kan kolla på precis när man vill på tv:n. Vi har båda just nu, fram till jul, en gratisgrej som kom med nya tv:n. Och jag är frälst. Igår när jag inte fick igång det ringde jag till maken och grät..
 - Men vad ska JAG göra nu då, i 4 timmar tills ni kommer hem? Ska jag bara lihihihihihgga här?? Ingenting finns det att äta heller jag tyhyhyhyhyhynar bort! 
 
(tynar=svälter, typ. På kvällen kom han hem med thaimat som jag älskar, samt bullar, riskakor, fullkornsrån, kex och massa annat. I love him)
 
Tips på bra filmer som du kan se när du är så sjuk att du verkligen inte orkar tänka:
* Friends with benefits. Ja jag började grina när jag såg den. 
* Sex and the city 2. Jag hade liksom inte sett den! 
* Fröken Sverige. Älskade Fröken Sverige. Som vi älskade den när vi var 17, 18. Och älskar än. 
 
 
Ja så nu är det vi som kommer beställa Viaplay direkt efter jul. Vi har, sedan 5åringen var bebis, tvingat oss att ha endast de vanliga kanalerna (1.2.4.6) för att inte falla i tvträsket, men nu jävlar. NÅTT KUL MÅSTE MAMMA FÅ OCKSÅ! Film är dessutom av godo. Kultur osv. 
 
Av de förslagna filmerna ovan fick två av dem att få mig jävligt sugen på New York. USA. Nu har det ju vart hurricane där och eftersom vi har en vän i New York har vi följt stormen noga noga. Och jag har längtat dit ännu mer, trots krisläget som råder där nu. 
Ganska ofta känns det som att jag borde ha bott i USA. Ganska ofta känns det som att det är mitt land. Som att jag skulle passa där.
Jag måste åka dit snart. 
 
Nu ska jag skriva en liten krönika. Sen ta hand om soporna. Yes. Det ljusnar. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0