äktenskapet blomstrar

 Igår alltså. Igår hade jag och min man den Bästa Äktenskapsdagen.
 
Det är så jäkla enkelt och inte alls mycket som ska till för att verkligen få till de där Bästa dagarna. 
Barnvakt är dock ett stort plus.
Och det hade ju vi igår.
Barnens farmor och farfar hade frågat om barnen ville sova hos dem en natt (ja jag vet. Det är en lyx och en glädje utan dess like att det finns människor som barnen älskar som ringer och frågar om de kan få ha barnen) och vid elvatiden åkte dem. Vi var sjuka och hängiga och tacksamma. 
 
Vi kände dock båda för en liten "sväng om" och åkte till Katthemmets loppis. Vi älskar loppis. Jag shoppade tre härliga böcker av tre härliga kvinnliga författare. Bla "lilla ångestboken" av Linda Skugge som är den enda boken av Linda som jag hittills inte läst. 
Sen åkte vi ner på stan och fikade på vårt favvofik och sen släpade vi oss runt i den mysiga fredagsstämningen som alltid uppstår på fredagseftermiddagarna i Visbydcentrum. Det är mycket (för att vara Visby alltså) folk och alla är glada. Och vi ville så gärna känna lite av det, så trots hosta, värkande halsar och allmän trötthet så gick vi runt lite. Handlade lite Halloweensaker till barnen, en Rapunzeltröja åt den yngsta i julklapp, pärlplattor till den stora, en jacka till den stora, och så handlade jag ett nytt Ord att pryda vårt hus med. Sedan tidigare har vi ju:
 
och nu har vi även:
 
 
Ångrade mig lite och ska förlänga det till BRUNHETEN så fort jag kommer ner på stan igen. 
 
Hur som helst så blev vi trötta tillslut och åkte hem. 
La oss i sängen och låg där tillräckligt länge för att...känna glädje över äktenskapet så att säga!
 
Sen åkte vi och handlade mat och så hamnade vi i soffan. Såg två filmer på raken. Vi älskar film. Vi ser så sjukt mycket film så det egentligen inte är riktigt klokt. Minst 5 i veckan skulle jag tro. 
Sen tog vi en pause i filmtittandet och hamnade istället i ett jättelångt samtal. Om vårt äktenskap, om huset vi bor i, om hur vi vill leva vårt liv, vad vi drömmer om och vad vi vill prioritera, om hur våra uppväxter präglat vår syn på äktenskap och relationer och allt sånt där. I flera timmar pratade vi. 
Sen avslutade vi med att se Dawn of the dead. Förvånade över att vi inte sett den tidigare. Den var bra och jag blev lite mörkrädd. Somnade i hans famn straxt efter tre inatt.
 
Jag har inte visat min man så mycket i den här bloggen hittills. Men nu gör jag det. Och ja, han har okejat dessa mjuka, vackra bilder av en mjuk och vacker man. 
 
Här ser man klart och tydligt att jag är en lycklig hustru så att säga. Maken själv ser dock lite utmattad ut!
 
 
Jag älskar dem. 
(nu när jag tänker på det...ser ni hur glad och mild han ser ut på bilderna där DJUREN är med? När JAG är med däremot, är mungiporna inte uppe vid öronen direkt! JAHA han älskar djuren mer än mig??!! Detta måste ABSOLUT diskuteras ikväll!!)
 
Idag sov vi till elva. Låg kvar i sängen länge och tog bilder på oss själva och skrattade åt resultatet. Sen gick vi upp och åkte och köpte mat och sen bara slöade vi och gjorde ritningar över hur vi vill att vårt hus ska se ut när vi har byggt ut det. 
Det är så ljuvligt att vara gift under såna här dagar. När man är lite sjuk och hängig och inte känner att man måste göra någonting alls. När man bara kan va med varann. Handla ihop. Skratta ihop. Klä av sig naken mitt på dagen om man känner för det. Lägga tre timmar bara på att sitta i soffan och prata. Det BEHÖVER MAN då och då som gift. 
 
Sen kom de här älsklingarna hem 
 
 
och vi grillade minimarschmallows på tandpetare över värmeljus. DET HÄR ÄR JÄTTEROLIGT sa treåringen om och om igen. 
Ikväll har vi lekt och pysslat i vårt hus och nu sover barnen.
 
Imorrrn ska vi ha trädgårdspysseldag och hoppas att vädret blir lika bra som idag. 
Höstpysslet i trädgården är mitt ansvar så imorrn ska barnen få veta att de lever. Jag har redan vart ute och ställt upp deras små räffsor vid väggen och imorrn blir det en UPPSCHTÄLLNING liknande den här:
 
 
 
 
Hoppas ni också har en fin helg
puss&kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0