nip/tuck

NI får ursäkta bloggtorkan. Det beror på två saker. 
1. Netflix
2. Nip / tuck.
 
Jag har nördat ner mig igen och denna gången med råge. Eftersom jag har 6 hela osedda säsonger av Nip /tuck som jag helt plötsligt älskar, så har jag med andra ord en hel del att göra på kvällarna. Jag lever, tänker och andas Nip / Tuck kan man säga och prioriterar det framför allt just nu. 
 
 
 
Eftersom jag inte uppdaterade särskilt mycket förra veckan måste jag istället nu snabbt summera den här. 
 
Måndagen minns jag inte särskilt mycket av, men däremot tisdagen! Bästa dagen på mycket länge.
Då träffade jag nämligen Nina. Som vanligt uppstod magi. Vi satt i många timmar på ett fik i Visby och pratade pratade och pratade. Det finns ingen hejd på oss. Vi har en grej på gång, vilket var meningen med vårt möte. Men vi pratade om bra mycket mer än just det. 
Alldeles rusig och glad över vårt samtal började jag samma kväll min nya hobby. Det är en nystartad kör här i Visby som bara kommer sjunga rocklåtar. Det var så länge sedan jag sjöng i grupp! Så länge sedan jag anträngde mina stämband tillsammans med andra människor! Och när jag kom hem den kvällen var mina kinder alldeles sådär rödmosiga som efter en långpromenad, fast denna gång fanns ju ingen direkt motion inblandad i bilden utan det var nog mest av lycka- som kinderna var rosiga. 
Ja jag var så glad och upplyft att jag åkte hem och drog över min man av pur glädje så när jag somnade den kvällen var det ju verkligen flaggan i topp kan man säga! 
 
På onsdagen var det frukost på dagis och sedan på eftermiddan gick jag och barnen med Sandra och hennes barn med hem. Jag och Sandra lagade en kaotisk (och härlig) middag och våra män kom hem från jobbet och vi åt allihopa och sen stressade jag och Sandra iväg till barnklädesauktionen. Handlade lite strumpbyxor och sånt till barnen. Efter förra barnklädesauktionen skrev jag den här krönikan, vilken självklart togs upp under kvällen av de som höll i det hela. Jag står dock ännu fast vid min önskan. Storlek och plaggindelning på plaggen vore det ultimata. 
 
På torsdagen ville min 5åring vara hemma så det fick hon vara. Vi myste, bakade kaka och hade det fint. På eftermiddagen kom Hunden hit. Det började inte bra. Min 5åring hade tyvärr kattungen i famnen första gången kattungen skulle träffa hunden, vilket resulterade i världens längsta rivsår på armen hos min 5åring och massa tårar. Katten lyckades dessutom ha ner en av mina älsklingar (pelargon) i rädslan för hunden. Hunden var en av de största hundar jag sett. En collie- hane. Men gud så fin han är! Imorrn ska jag ha honom själv under dagen och sedan ska vi bestämma oss om vi vill/kan ha honom under de nästan tre månader som hans familj är i Thailand. 
(hunden. Någon som har erfarenheter av Colliehanar? 2.5 år är han)
På kvällen efter hundens besök städade jag hela huset medan maken var och storhandlade. 
 
I fredags var barnen hemma. Vid 11tiden kom min vän Marika och hennes två barn och hängde här några timmar. Jag bakade chokladkakor och lagade mat åt oss alla. På eftermiddagen lagade jag maten inför kvällens besök och på kvällen kom Mats och hans familj hit. Mats och Anna har två döttrar i typ samma ålder som våra så barnen lekte och vi vuxna hade skittrevligt. 
(Marika och Gosan)
 
I lördags åkte vi på en liten shoppingrunda på förmiddagen och på eftermiddan var jag ute i trädgården och fixade  medan man och barn var inne. Broccolisoppa på kvällen och mys.
Och i söndags var det ju Fars dag som vi firade med frukost på sängen och lunch hos svärisarna. 
Det var en fin vecka. 
 
Igår hade jag 3.5åringen hemma och vi var på lekplatsen och myste och så kom mamma hit och sedan kom min kusin in och vi fikade och åt middag och hade det fint. 
Idag kommer Nina hit igen och ikväll är det kör igen. En vecka har gått. En väldigt fin och bra vecka.
 
 
Nu ska jag försöka höra av mig lite mer.
p&k
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tessa i höghuset

Sitter här grön av avund (fast jag ju läst att du haft det tufft). Min vecka består mest av jobb, jobb, jobb, familjelogistik, lite mys, för lite sömn och pyttelite socialt liv. Jag vill också träffa vänner!

2012-11-13 @ 22:21:20
URL: http://femitio.blogspot.se
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag ångrar en del att jag kallade Mats fossil. Det var mycket dumt.

2012-11-15 @ 07:29:22
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0