lucky weekend

Åh gud. 
Vad härligt livet är såhär på friska torsdagskvällar. 
Fy fan vad jag ÄLSKAR den här känslan av att hela jävla huset (förutom hallen och toan uppe vilka är nästa renoveringsprojekt) är rent och fräscht och härligt. 
Fan vad HÄRLIGT det var att bara få städa idag. Städa bort all skit som aldrig blev bortstädad förra veckan.
 
Har dessutom vart hundvakt åt mosters hund idag igen. De här hunddagarna är så himla ljuvliga.Över två timmar av den här dagen har jag ägnat åt att bara gå. Ströva med hunden. Det är så ljuvligt att gå med en hund. När motionen blir sekundär och det främsta målet blir att hon ska få röra sig och vara hund fullt ut. Då är det inte alls jobbigt att motionera. När man liksom knappt märker det. Hennes svans som viftar så glatt. Den enorma glädjen när jag släpper henne lös på fotbollsplanerna och i skogen och hon får springa fritt en stund (är dock alltid noga med att kalla henne till mig och hålla i henne vid eventuellt möte. På gångvägar och i övriga samhället är hon såklart kopplad). Man får sån himla energi av det själv. 
 
Och så har jag då städat ikväll. Hela huset. Dammat, sugit, svabbat, rengjort duschen, rengjort spisen, vattnat blommor, röjt undan skit och bråte, rensat huset på sopor. Och så avslutade jag det hela med en fet rengöring av mig själv. Smörja in ansiktet med fet Helosan. Det behövde det efter den här förkylningen från helvite. Plåstrat om varbölder och nageltrång på bättringsvägen. Vädrat fittan lite efter menstruationen. 
 
Barnen har lekt och maken har shoppat byråer till vårt nya sovrummet. 
Medan jag duschade satt de vid köksbordet och spelade Nintendo ds. Ladydahmer har skrivit en del om hennes familjs spelvanor och jag kan inget annat än instämma i hennes ord. Nintendo, bolibompawebben, wii, allt sånt där är av godo.
 
Imorrn är barnen lediga och vi ska gå till några kompisar och leka på eftermiddan. Fan vad härligt med en frisk, ljuvlig helg framför sig som man inte har en aning vad den har att bjuda på. Kanske blir det nya Tingelingfilmen med ungarna? Lekplats? Runda på stan? Familjegympa på Friskis och svettis? Långförmiddag i soffan lär det definitivt bli någon av dagarna. Och det ska bli LJUVT. 
 
Hoppas ni också får en riktigt LJUV jäkla helg!
 
(Såna här helger var det ju ett tag sedan man hade. Men rolig är den:)   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0