första produktsponsringen (det var ta mig fan på tiden!)

Nu har det hänt.
Jag har fått min Första Produktsponsring. 
 
Det är lite synd om företaget som, utan att jag bett om det, har sponsrat mig. Eftersom de ju inte kunde veta att jag inte gillar det där med reklam och bloggande. 
 
Tyvärr har de ju lyckats litegrann eftersom jag nu befinner mig i en tacksamhetssituation. 
Jag kommer i alla fall att göra så att jag nu berättar om vad det är jag har fått, för jag är så glad och sen får jag fundera på om jag ska ta och skriva om det som de vill att jag ska skriva om... Vi får se.
 
Hur som helst så har JAG fått TVÅ FRIBILJETTER till musikalen Dirty Dancing!!!
Alltså. De kunde faktiskt inte ha hittat en annan människa i hela jävla Sverige som den här "presenten" skulle ha passat bättre till.
Det är ju LITE som att ska man ge gratisbiljetter till Dirty Dancing- musikalen till nån, så ska man ju ge dem till MIG. 
 
Varje gång jag är ledsen så ser jag på DD. Det har till och med hänt att min man har LETT MIG IN till tv:n och satt på Dirty Dancing när jag har varit ledsen. Han vet att INGENTING tröstar min själ så fint som lite Baby och Johnny och I had the time of my life. 
Jag kan replikerna i stort sett utantill. Fråga mig VAD DU VILL om filmen och jag har svaret. 
 
Så ja. Jag är JÄVLIGT GLAD. Dessutom tycker jag att jag är jävligt mycket värd det. Så många jävla år som jag har förgyllt bloggvärlden. Detta var SANNERLIGEN PÅ TIDEN!!
 
Jag har bjudit med min bästa vän Fanny. Hon som fick tvillingar i v 26 i somras och med andra ord haft ett jävligt stretigt halvår. Hon som älskar Dirty Dancing precis lika mycket som mig. När vi var små/tonåringar hade vi Dirty Dancingkvällar titt som tätt. Hon skickar regelbundet bilder av JOHNNY till mig. Klart hon ska med. 
 
Jag fick biljetterna tack vare detta inlägg, som fick lite spridning på nätet. Det ÄR ett bra inlägg, eller vad säger ni? 
 
Ovan på den här DDglädjen är jag jävligt glad i övrigt. Det har vart en himla fin dag. Fina barn, fina vänner som vi hängt med, mysigt fredagsmys med pizza och popcorn. Och till helgen är massa mys inbokat. Dessutom har jag fått en jävligt fin ide som jag hoppas ro i land with a little help from my friend(s). Ja. Prima liv, förutom förkylningen som ännu har mig i sitt grepp. Men de gir si väl me teid´n. 
 
Ha det superfint gullisar! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Men åhå grattis. Klart du ska ha allt du kan få för att du bloggar. Jag håller med underbaraclara, jag är för reklam.

2012-11-03 @ 15:46:15
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0