den sämsta dagen

Den här dagen alltså. Den kan ta sig jävligt hårt i röven. Så det gör ont. 
Jag hatar den här dagen och det är nu JÄVLIGT SKÖNT att den ska gå i graven. 
DÅLIG DÅLIG DÅLIG DAG har jag haft. Och jag har varit kanske världens sämsta mamma.
Jag hatar söndagar. Söndagar suger alltid. 
 
Den här dagen har vart så jävla dålig att jag inte vill tänka på den ens.
Istället ska jag fokusera på den roliga veckan som är på ingång imorrn. 
Min roliga vecka ska börja med en måndag fylld av skön ensamhet. På kvällen ska jag laga nyttig lax till min familj. Vi har ätit skräpmat hela helgen. Inte sett åt en kastrull sen i torsdags. Men imorrn blir det nyttomat och på tisdag också. Sen lär det väl gå åt helvite igen. 
 
På tisdag ska jag först träffa Nina och prata om en viktig sak. 
Sen på kvällen ska jag börja med En hobby.
Jag har inte haft en hobby sedan Jesu Kristi födelse. 
Så läste jag i förra veckan om en hårdrockskör som ska startas här i stan. I lördags hölls en audition till denna kör som jag först hade tänkt gå på men som jag ändå, av olika anledningar, aldrig gick på. 
Sen idag fick jag mail från körledaren, som var min gamla klasskompis på gymnasiet, där hon erbjöd mig en plats i kören! Så det var väl skojigt! Jag slapp det nervösa i att sjunga solo inför en liten grupp människor (det är alltid lättare att sjunga inför många), men gled ändå in på ett trevligt litet bananskal! 
Vi gick musikklassen tillsammans, jag och körledaren, så därför vet hon ju redan att jag är duktig. 
Det ska bli väldigt spännande faktiskt, det här körandet. Jag har lite svårt för kör egentligen, för jag vill ju helst stå längst fram och waila loss i roliga solon. Men nu var det så länge sedan jag faktiskt stod längst fram och wailade loss i roliga solon att jag nog kan nöja mig med att vara del i en grupp som Sjunger Tillsammans. Framför allt vet jag ju sedan tidigare att det är själavårdande att sjunga tillsammans. Och det kan ju den här gamla bitterfittesjälen behöva!
 
Jag har faktiskt redan ett bröllop inbokat till nästa sommar att sjunga på. Jag har sjungit på en del bröllop och en del begravningar genom årens lopp. Alltid lika hedrande att bli tillfrågad. Jag kanske borde marknadsföra mig lite hårdare... Jenny P- the weddingsinger. Helt klart något att fundera på. 
 
Sen på onsdag är det drop in- frukost på förskolan då alla föräldrar får äta frukost med sina barn på förskolan. Alltid mysigt. Och sen på kvällen är det dags för barnklädesauktion igen, med Sandra och Marika. Jag ska köpa leggings och pyjamasar om jag hittar nått fräscht, vilket jag lär göra. 
 
På torsdag kommer Hunden hit. Jag och hundens matte ska se hur den ganska okattvana hunden funkar ihop med våra tre katter. Går det bra ska vi boka en träff till och se hur det funkar med barnen (hunden är dock barnvan) och sen flyttar den hit i december om allt går bra och blir kvar i två månader medan hundens familj är i Thailand. 
Går det bra med hunden och vi känner att vi är Hundfamilj, köper vi en egen valp fram emot våren. 
Jag är nästan helt säker på att vi är det faktiskt- en hundfamilj. 
 
Sen i helgen är det ju Fars dag också. Och så hoppas jag på att få lämna bort barnen en natt också. Ja. Jag är trött. Jag orkar inte med vår 3åring. Hon är som djävulen själv. Jag har inget problem med att älska denna lilla djävul. Men jag är TRÖTT. Jag ORKAR INTE. MOR BEHÖVER FRID. Och därför hoppas jag på en dags frid. 
 
Nu har jag börjat göra listor inför kul. Listor över vilka som ska få julkort. Lista över vilket julgodis vi ska tillverka. Jag har även googlat recept och skrivit upp i min Julbok. Jag har gjort listor över vilka som det ska köpas julklapopar till, samt över vad som ska städas innan jul. Förrådet tex. Och skafferiet. 
 
Jag önskar mig tips på bra och juliga kakor samt julgodis som kan FRYSAS IN. Alltså- på såndat jag kan tillverka nu redan i november och plocka fram på julafton utan att det blivit äckligt. 
 
Tack för era kommentarer. Jag älskar er för att ni läser mig.
Jag har bestämt nu att om ETT ÅR ska jag leva precis det livet jag VILL leva. Och ni ska få äran att vara med på färden. Så man kan se den här bloggen som en Uppbyggnadsblogg. Ska snart publicera en liten lista över exakt vad som ska ha hänt i mitt liv tills nästa november. 
GUDRUN SÅ SPÄNNANDE VA! Förstår att ni knappt kan bärga er :)
puss på er
 

Kommentarer
Postat av: Marita

Men gud vad jag älskar din ärlighet!

2012-11-05 @ 09:14:43
URL: http://inomfyravaggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0