frågor

Jag blir så jävla deprimerad av det här med bloggande. Jag fattar inte hur andra orkar hålla på!

 

Eftersom vissa större bloggare läser den här lilla fittbloggen (fitt=något positivt i min värld eftersom jag inte är kvinnohatare. Fitt-blogg betyder alltså: jävligt fin liten blogg) händer det med jämna mellanrum att jag blir länkad. VIPS så har tusen pers vart inne och läst. Jag får eld i baken och bloggar hektiskt i några dagar om just egentligen ingenting och dör sakta inombords då läsarantalet går neråt och neråt tills bara min "standardgrupp" återstår. Det är dock inte bara. Och det, att ni i standardgruppen inte är bara, ska jag ta hårdare fasta på från och med nu.

 

 

Jag skulle dock bli väldigt glad om ni i "standardgruppen" (alltså ni som är här regelbundet) kunde upplysa mig om vad ni vill läsa om. Så var vänlig besvara följande frågor:

* Vad vill du ha av mig? Vilka ämnen?

* Varför läser du mig?

 

Svara nu på de frågorna så att mitt bloggande kan få kännas lite skönt och avslappnat igen. Jag kommer ju inte att ANPASSA mig och tex bara skriva om feminism om det nu är det ni vill ha, tex. Nej nej, ni får stå ut med lite dödsdagar, Broder Daniel och småbarnsliv också. Men ja...jag vill ha en push, en morot. Av er. Tack.

 

Puss på er gullisar

 

(bekräftelsebehov)



Kommentarer
Postat av: fredrik

Ja hej du! Jag och frugan följer din blogg och vill inte ändra på någonting.

Jag tittar in till dej dagligen. Vi har 2 tjejer som är lika gamla som dina och jag känner igen mej i mycket som du skriver.

Förresten, jag höll på att hälsa på dej i osam i kön på ica häromdagen, när jag och min lilltjej var och handlade glass.

Men jag känner ju inte dej, så jag hejdade mej I sista stund.



Ps: Din man verkar också ha en lika argsint fru som jag har.

2012-05-16 @ 22:03:10
Postat av: jenny p (brunheten själv)

haha tack! klart du ska hälsa nästa gång du ser mig på ICA. Jag är stammis där!! Jag gillar karlar som gillar argsinta kvinnor! För jag gillar oxå argsinta kvinnor!

2012-05-16 @ 22:17:22
Postat av: Tessa i höghuset

Hej!

Jag läser dig för att du skriver intressant. Och jag delar ditt intresse för feminism och den sköna fulheten i vardagen kan man säga ;-). Jag gillar när du vänder och vrider på saker, för svaret är ju sällan enkelt.

2012-05-16 @ 23:04:10
URL: http://femitio.blogspot.se/
Postat av: Caranlachiel

Jag håller med Fredrik - vill inte ändra på något faktiskt! Jag har följt dig i några veckor nu, hittade hit från Lady Dahmer, och gillar allt jag läser! Hög igenkänningsfaktor från vardagslivet blandat med feminism och andra samhällstexter. Jättebra! Du påminner mig lite om Ketchupmamman, fast tusen gånger bättre. Och du är rolig!

2012-05-17 @ 07:43:48
URL: http://caranlachiel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej,

Nu vill jag också ge dig lite uppmuntran. jag är gotländska som flyttat utomlands men läser fortfarande helagotland och gillar särskilt dina krönikor. Blev så glad när jag även hittade din blogg. Fortsätt som du gör!

Kram

2012-05-17 @ 10:04:52
Postat av: Mats Hansson

Jag tittar in då och då för att se om du är arg på ngt, ha ha, eller reflekterar över ngt. Du är kul när du är motvals, och folk blir galna på dig. Jag tänker då särskilt på dina tidningsskriverier. Men det är rätt, de "dumma" bör retas. Annars är det endast Vanja Essys blogg jag kollar då och då. Hon är verkligen arg hon, efter att ha råkat ut för ngr rötägg här på ön, på bussen av alla ställen, och som det verkar också inom myndigheterna.

2012-05-17 @ 10:47:45
URL: http://varlden.info
Postat av: Maria A

Älskar din blogg precis som den varit hittills. Intelligent och rolig med eftertänksamhet! Trevlig helg hörru!

2012-05-17 @ 19:40:40
Postat av: Julia

Jag tycker du har en bra blandning av "familjeinlägg" som gör mig varm om hjärtat och argumentativa texter som får mig att vilja tänka till. Fortsätt i samma stil. Kram!

2012-05-19 @ 08:48:50
URL: http://aliaslillamy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0