boka av kursen i självkänsla! läs här istället!

Jag har ett knep... Som jag faktiskt inte fattar varför inte fler tar och använder sig av.

 

Nu ska jag ge er det Bästa Tipset ni troligen har fått i era liv. Särskilt bra är detta tips för kvinnor och jag önskar innerligt att jag inte kände till det här knepet när jag var yngre och typ hela livet gick ut på att killarna skulle tycka att man var bra/smart/snygg/cool/rolig.

 

Tipset:

Tänk bara att: alla andra är dumma i huvet.

 

När du blir hånad, förlöjligad eller förminskad- tänk bara att de är dumma i huvet!

 

När du ser en reklamaffisch på gatan med en modell som är så JÄVLA SNYGG och du ser hur killarna vänder sig om för att kolla på den perfekta modellen i bikini eller om du börjar tänka hopplösa tankar som "det ÄR ju det här som är det optimala. Det är sunt, snyggt och alla vill ha en när man ser ut såhär hoppet är ute" och så vidare: tänk bara att alla andra är helt jävla dumma i huvet.

 

När du känner sådär att alla och allt är emot dig och det finns inget HOPP liksom- tänk bara att alla andra är dumma i huvet.

 

 

OBS OBS OBS: konstruktiv kritik, du vet sånt där som stingar lite för att du vet att det är något du faktiskt borde ta åt dig av, ska du naturligtvis ta åt dig av. TILL VISS GRÄNS!! Det ÄR OKEJ att inte vara helt perfekt och ibland är det helt okej att tänka "ja, jag är en avundsjuk/missunnsam/lat/surig/stöddig jävel och DET FÅR GÅ". FÖRLÅT DIG SJÄLV för i helvite!

 

Hur som helst så är dummaihuvet-knepet otroligt bra. Prova det en dag ska ni få se!

OBS: man får inte låta det gå en åt huvet utan hushålla med det på ett förnuftigt sätt.

 

Så boka nu av den där jävla kursen i självkänsla som du hade bokat. Kursen i retorik och ledarskap också för den delen. Det enda du behöver är dumihuvet-knepet.

 

ALLA. ANDRA. ÄR. DUMMA. I. HUVET.

 

//coachen

 



Kommentarer
Postat av: Caranlachiel

Jag har svårt att hushålla med det! Det gjorde mig till en arg och dryg jävel i tonåren, för jo - jag hade det här knepet då också. Jag tänkte att andra var dumma i huvudet och att jag var bäst. Och när jag sedan en dag bestämde mig för att jag inte ville vara arg längre, då kunde jag inte heller tänka att alla andra är dumma i huvudet. Och det har jag inte provat sen dess. Ska ge det ett försök dock! Mitt vuxna jag kanske är bättre på att hushålla med det. För det var längesen jag ärligt tyckte att jag var bäst nu, och jag saknar känslan...

2012-05-14 @ 13:25:51
URL: http://caranlachiel.blogg.se/
Postat av: jenny p (brunheten själv)

Inte behöver man vara arg! Man kan bara le ett litet glatt leende och tänka "ja men alla andra är ändå¨dumma i huvet"!!! Glatt och kort och koncist! :D

2012-05-14 @ 14:23:32
Postat av: ladydahmer

herregud, det är ju MITT knep. (det kanske märks va?) HÄHÄ. eller ja, det är inget knep. jag tycker ju typ så. Alla andra ÄR ju dumma i huvudet.

2012-05-14 @ 17:33:28
Postat av: jenny p (brunheten själv)

jag tror man måste ha den inställningen lite när man är en person som skriver provocerande och offentligt. annars skulle man gå under för fan! det märks ibland ja, men du är ganska bra på att dölja det för det mesta!

2012-05-14 @ 18:31:34
Postat av: cjhn

du är ju dum i huvet

2012-05-14 @ 18:44:33
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Nja, jag har testat men det funkade inte för mig. Kände mig mest dum i huvudet själv tillslut.

2012-05-14 @ 22:16:30
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: jenny p (brunheten själv)

då gjorde du nog inte på rätt sätt..

2012-05-14 @ 22:20:32
Postat av: Mats Hansson

En del är gumliga i tanken, vilket kan göra dem frustrerade och ibland dumma i sitt uppträdande för att värja sig. Har man klarsyn och vet att man har rätt är det ganska lätt att ha lite överseende med dessa förvirrade som uppträder dumt.

2012-05-15 @ 07:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0