fotbollshora

Haha arrogant och självgod. Ja tack.

MEN JAG ÄR FAKTISKT SNÄLL OCKSÅ. Jättesnäll, faktiskt.

Länkad av Lady D två dar i rad. Statistiken ger mig ångest. PRESTERA PRESTERA PRESTERA FÖR FAN!

 

Det är så mycket fotboll just nu. HERRfotboll. Ungarna springer runt och sjunger Zlatan-låten och så fort de slår på tv:n springer svettiga killar runt och sparkar på en boll där. Det blir så himla mycket MAN och FOTBOLL.

Det blir ofta väldigt mycket MÄN när det handlar om fotboll och det stör mig.

Därför har vi suttit och namedroppat lite kvinnliga fotbollsspelare ikväll samt kollat youyubeklipp från lite grymma matcher.

 

Maken och 3åringen åkte till affären förut och maken kom hem med en massa glass. Jag undrade lite över den massiva glass-shoppingen och då sa han försiktigt att - jag tänkte att vi kunde ha den till fotbollen ikväll...

LILLA GULLIS!

Efter ett utlovad samlag efter match&glass har jag därför nu bänkat mig framför kvällens sammandrabbning mellan Sverige och Ukraina. Man kan säga att min man köpte mig lite. Och fick betala med glass och samlag. Vilket ju gör mig till en fotbollshora! Det hade man väl aldrig trott! Jag som hatar sport och motion!

 

God afton!

 


Kommentarer
Postat av: Nina

Haha! Grattis till länkningarna, det är du sannerligen värd. Hoppas också att alla dom som hittar hit är värda dig. Fotbollshoran!



Ha en trevlig kväll då! ;-)

2012-06-11 @ 22:28:58
URL: http://Ninaruthstrom.se
Postat av: fia

Hej!!



Jag har läst din blogg sedan urminnes tider. Minns att du bodde i göteborg och var ihop med babak, att du blev gravid, flyttade till ön och slutade alla dina milslånga inlägg med ANVÄND KONDOM. Alltså din blogg är så fin, bra, smart, rolig och ibland otroligt dryg men oftast bara bra. Fortsätt på samma sätt Jenny! Jag har för länge sedan förutspått att du kommer att gå långt och det är du värd!



sofia

2012-06-12 @ 08:34:55
Postat av: jenny p (brunheten själv)

Nina- tack! Sofia- gud vad länge du har vart med!Kul att du ännu hänger på! Numera slutar jag ju inte mina inlägg med "använd kondom" helt enkelt för att jag inte kan stå för det längre! INGEN borde använda kondom! Alla borde skaffa barn för det är så härligt! :D

2012-06-13 @ 09:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0