lite dubbel penetration kanske?

Angående den där krönikan som Alex Schulman skrev om porr och söner. Läser just nu boken Ego Woman av Carolina Gynning. Ett helt kapitel i boken ägnar hon åt att skriva om hur mycket hon älskar sex och hur hon hatar hur tjejer som öppet visar att de älskar sex ofta blir klassade som "horan" i det eviga "hora/madonnakomplexet". JAG TYCKER DET ÄR KONSTIGT att inte Alex S har läst den boken med tanke på att de är kompisar.
ELLER så kan det ju vara så att Carolina är "horan" även i Alex ögon. En tjej man aldrig gifter sig med. En tjej vars sexualitet är lite avvikande. Avvikande och tillgänglig. Inte någons varken fru eller dotter.
I sin podcast med Sigge Eklund pratar Alex S om reaktionerna efter krönikan om porren. Om alla genusfolk som bombat honom med mail. Han pratar även lite kort om hur han ser på genus osv i övrigt och jag tror faktiskt inte att han är helt tappad bakom en vagn, trots lite klumpiga uttalanden om söta och flickiga flickor osv.
Hur som helst. Vad förvånade alla skulle bli om jag tog och la upp ett litet porrklipp här i bloggen.
Och skrev: "Mitt bästa klipp" över. Lite dubbel penetration kanske. Eller varför inte lite gangbang?
Hahaha ja jag tror många män skulle CHOCKAS om de visste vad som pågick bakom många lyckta dörrar i vår härliga kvinnliga värld.
(eller är det kanske ett upprätthållande av patriarkatet att vara pro porr????)

Kommentarer
Postat av: Anna

Skildring av sexualakter på film är knappast ett upprätthållande av patriarkatet. Däremot är porrens innehåll problematiskt då det oftast utgår från en manlig sexualitet och med ett fokus på mannen som den som agerar och kvinnan den som tar emot. Men visst, det finns porr gjord för kvinnor med ett fokus i den kvinnliga sexualiteten också. Porr är ett otroligt svårt ämne att diskutera då det ofta blir en moraldiskussion i stället för att diskutera innehållet i porren och porrbranschens roll som upprätthållare av patriarkatet och som någon form av yttersta bevis på hur männen är norm i samhället och kvinnorna är till för att uppfylla deras behov. Sedan finns så klart en oändlig variation inom porren men bilden av porr för de som inte är insatta eller konsumerar porr är inte särskilt upplyftande ur ett feministiskt perspektiv.

2012-06-13 @ 11:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0