diabetesdag

Det regnar idag igen. Det tillhör inte vanligheterna här på Ön där solen alltid skiner (vi har flest soltimmar år efter år). Man blir lite förvirrad. Vet inte vad man ska ta sig för. 
Funderade på att gå in i Lummelundagrottan och på så sätt komma undan regnet. Men det kostade nästan 500 spänn för hela familjen. Inte. Värt. Det. 
Ingen barnfilm går på bio. Vi väntar ivrigt på premiären av nya Ice Age nu snart. 
Vi har inte lust att göra av med pengar så shoppingrunda eller loppisrunda är uteslutet. 
Skogen är blöt och kall och alla gamlingar som tjatar om att barn nöjer sig med att leka med kottar kan ju dra åt helvete. 
 
Nu lyssnar 5åringen på cd-bok och 3åringen är ute i trädgårn och pysslar med nått i regnet. Jag tror jag ska baka lite diabeteschokladbollar åt mig själv. 
Idag var första gången sedan jag Satte igång, som mitt fastevärde (blodsockervärdet man har på morgonen) låg under det rekommenderade 7.8. 7.4 låg det på och då späkade jag mig också hela kvällen igår och somnade hungrig. 
Jag och min man är ju vakna till minst 01 på nätterna och har man ätit middag vid 17 blir man jävligt hungrig igen där fram emot midnatt. Men det är bara att bita ihop. Dricka kranvatten och ta en snus. 
Och det är värt allt när man vaknar med en kropp som mår bra. 
 
Åt jordgubbar med jävligt mycket grädde till frukost. Det ger NOLL utslag på sockermätaren och det är jag jävligt glad över. 
Äter jag däremot ett svinmörkt fullkornsbröd fullt med frön blir sockret högt, vilket får mina tvivel kring LCHF-metoden att suddas ut i kanterna. 
 
Har börjat fundera på hur smal jag kommer att bli av det här. Jag gillar ju inte inte smalhet och har aldrig strävat efter smalhet. Nu kommer det att komma som en extra bonus. Jag vet inte hur jag ska ställa mig till det faktiskt. Jag är inte en smal person. Det passar inte mig att vara smal liksom och jag har ingen längtan efter det. Så jag ska lägga mig på en lagom nivå. 
 
Nu ska jag laga mat. Vi får se vad det blir. Men lite halväckligt lär det vara. Det får gå. Jag äter gärna äckligt mat bara jag får slippa dö i förtid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0