2012- andra delen

2012- andra delen
 
JULI
 
 
 
  
  
 
    
 
 
De 5 kattungarna, som föddes veckan innan midsommar, började växa till sig och började sakta men säkert ta över huset. Vi var på Kneippbyn, hade jätteroligt på en fest för att fira svärmors 30åriga syjunta, jag var i Uppsala och hälsade på de nya tvillingarna, vi var på cirkus och vi tältade. En dag hade vi sommarkalas för nåra kompisar och lillan återförendades med sin bästekompis. Tillslut fyllde mommo och hennes sambo 60 år vilket firades med hejdundrande fest. Barnen lekte på scenen medan vi förberedde festen. 
 
AUGUSTI
 
 
      
 
Vi hade en heldag på Ardre med mina bästa vänner, vi var på Ölands djurpark med mommo, jag och maken var på bröllop och jag var snygg i loppisklänning. Mot slutet av månaden åkte jag och maken ensamma upp och såg Coldplay i Sthlm. Det var en magisk afton och jag fick både röka och dricka öl. 
 
SEPTEMBER
 
 
 
  
Solrosorna var fullvuxna, kattungen som hade fått stanna accepterades av samtliga familjemedlemmar och så byggde vi koja i skogen med Ida en dag!
 
OKTOBER
 
 
 
    
 
 
Vi njöt av hösten. Jag var i Sundsvall och hälsade på tvillingarna. Barnen fick en ny liten kusin och vi åkte upp till Sthlm hela familjen och träffade henne, bodde på hotell och gjorde roliga saker. 
 
NOVEMBER
 
 
 
  
 
Vi firade Halloween, lekte i hösten, firade fars dag och så var jag i Sthlm igen och såg Dirty Dancing med Fanny! Inga bildbevis finns dock på det senare, men HÄRLIGT var det ändå!
 
DECEMBER
 
 
  
 
Snön kom den 1 advent / 1 december och då kom den med råge. Vi julpysslade och allting handlade i princip om tomtar och jul. Ytterligare julbilder kommer senare. 
 
GOTT NYTT ÅR!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0