Footner förstörde mitt liv

I början av sommaren blev jag rekomenderad superprodukten Footner.
Det går till så att man ska sitta en timme med ett par sockor på sig. Sockorna luktar starkt och är hala.
Sen tar man av sig dem, tvättar sig och väntar.
Efter typ en vecka börjar skinnet på fötterna lossna! Och under det lossnade skinnet är huden sammetslen.
Det var den verkligen också.
Footner hade säkert fungerat jättebra om man inte, som jag, är besatt av att pilla bort död hud under sina fötter.
Var man det innan så är det ja...det är misär nu...
 
Fatta den glädjen när huden började lossna. Det STÅR att man ska låta det va och falla av i sin egen takt men det är det ju ingen normal människa som kan låta den göra! GLÄDJEN! HÖGARNA av skinn som jag fick loss! Tillslut blev jag tvungen att sitta ute på trappan och pilla om kvällarna för soffan blev så äckligt av alla skinnflagor!
Vid flera tillfällen var jag så koncentrerad i mitt pillande att jag dreglade ner på trappan. 
Som en skinnidiot satt jag, salig av glädje.
 
Det är bara ett väldigt väldigt tunnt skinnlager som lossnar av Footner. Men har man, som jag hade, sedan innan väldigt torra fötter fulla av förhårdnader och död hud så öppnas nya möjligheter med Footner om man säger så. Och djupare skinnbitar får man lättare tag på.
 
Nu är det augusti och jag har blödande sår under fötterna. Jag drar och sliter loss skinnbitar som lämnar djupa kratrar i min fotsula. Jag har svårt att gå varje morgon när jag vaknar efter ännu en kväll med skinnet. Högarna i soffan är mindre nu, men jag tvingas ännu dammsuga soffan VARJE MORGON och då klonkar det till i dammsugaren när tjocka, långa hudbitar sugs ner där.
Det är så jävla äckligt. Men fast det blöder och gör ont kan jag inte sluta.
 
Slutsats: Footner förstörde mitt liv!
Ändå...Ändå drömmer jag om att köpa en behandling till... De där skinnhögarna på trappan alltså... Jag saknar dem. Drömmer om dem. Vill göra nya. 

Kommentarer
Postat av: Ellert

Ohh, jag lider av samma pillmani, jag pillar på skinn och naglar. Sitter med öppen mun i TV-soffan och river bort tånaglar och livsfarligt om det börjar lossna skinn för det måste man ju hjälpa på traven! Fattar inte varför andra inte pillar? Det är så tillfredställande, men ack så otroligt illa för kroppen! Och ont så inihelvete gör det till slut. Jag har alltid blödande nagelband och/eller sår. Men ett tag lyckades jag sluta riva bort naglarna, men har börjat igen. Inte tillräcklig viljestyrka. Men hoppas du kan sluta! Och köp inget jävla footner!

2012-08-27 @ 22:03:16
Postat av: Ellet

Haha! Usch. Men jag förstår precis. Har varit i samma sits fast efter att ha typ kliat mig för mycket i öronen med tops. Torra öronhålor är inte att leka med. Och så SJUKT SVÅRT att låta bli att pilla med! Tog flera veckor av seriös impulskontroll innan de stackars öronen fick återhämta sig.

2012-08-28 @ 01:48:28
URL: http://rostmackan.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0