"sök hjälp"

Idag jävlar så vill jag säga upp mig jävligt mycket från GT och aldrig mer skriva en radjävel i mitt liv. 
Nej jag brukar inte ta åt mig så jävla mycket av kritik jag får kastad på mig lite nu och då, men ibland alltså. 
 
Du håller på att börja grubbla långt över vad som är nyttigt Jenny. Du väcker inga andra tankar än att det börjar krisa till sig för dig. Sök hjälp så att vi får en harmonisk kåsös igen - även om det blir till priset av litet onyttig tanklöshet. Hellre det än tvångstankar...// Fårösundsfåret.
 

Ja. Där får man för att man är öppen med sitt psykiska tillstånd. Ett "sök hjälp" kastat i ansiktet. Varje gång någon av mina krönikor inte faller någon i smaken från och med nu lär det hänvisas till depression och psykisk sjukdom. 
 
Krönikan idag handlar om två saker. Dels om att jag tycker folk jagar efter saker som i slutändan är jävligt oviktiga. Och dels om att folk i större utsträckning borde leva av LUST istället för av begäret efter bekräftelse. Låter det som en osund och psykig tanke tycker ni??? Är inte det något som folk i allmänhet ganska ofta reflekterar över? Hur vi lever våra liv, vad som gör oss lyckliga?? Eller? Är det bara psykon som tänker på såna saker?
 
Jävla idiotläsare. Du kan dra åt helvete. Jag må va lite deppig, men vet du va, jag har SÖKT hjälp redan!! Men jag hoppas för allt i världen att den hjälpten inte kommer att göra mig till en människa som på allvar anser att man kan "grubbla för långt". Jag hoppas att jag aldrig kommer att bli en människa som inte reflekterar och funderar och vänder på varje lite tanke för jag VILL vara en sån person. Jag skulle förmodligen ha väldigt tråkig med en sån där väldigt liten hjärna som du tycks blivit begåvad med.
 
Nej fy fan. Jag säger upp mig. Så att tidningen kan bestå av Mats Mats och Mats. Då blir han nog glad också. Alla blir glada. 
 
Ps. JAG LIDER INTE AV TVÅNGSTANKAR! d.s 
 
Ps 2. I övrigt har den här dagen varit fantastisk med loppisrunda, ponnyridning för 3åringen, löprunda och god middag hos fina vänner ikväll. Köpte rosa spetsgardiner på loppisen. Det är det mest psykade jag gjort på mycket länge faktiskt d.s 

Kommentarer
Postat av: rococo

Jag blev tvungen att leta upp krönikan och läsa den. Kan tänka mig att många kan känna sig träffade på ett obekvämt sätt. Du skriver ju om dina egna personliga tankar, men i ett större sammanhang så ifrågasätter du det sätt som nästan hela Sveriges befolkning lever sina liv. Tänk på vilka reaktioner man kan få i små sakfrågor och sätt det i relation till det du skriver om här. Detta är så mycket större (och nödvändigare) så det är klart att folk kommer att slå ifrån sig. Helt i stil med alla knasiga kommentarer man får när man pratar om feminism. Det är liksom lättare att angripa personen bakom än att argumentera. Sedan kan man fortsätta som förut och behöver inte ifrågasätta sina egna åsikter.

2012-09-15 @ 22:41:18
URL: http://www.rococo.blog.se
Postat av: Ia

Men vad i helvete!
Nu har jag inte läst krönikan, men oavsett - att be någon "söka hjälp"... ÄÄÄee!! Jag blir så förbannad!

Vad är det förresten för fel på att grubbla nu då?!
Lite vääääl obekvämt för de som inte har använt den delen av skallen sedan de började tappa mjölktänder.

Nä. Jag blir så trött på mänskligheten.

2012-09-16 @ 02:04:11
URL: http://themeangreenmachine.wordpress.com
Postat av: Nina

Du har rätt i att det har faktiskt med intelligens att göra. Vissa förmår inte grubbla för de är inte tillräckligt smarta helt enkelt. När de går till jobbet tänker de, nu går jag till jobbet, mer än så blir det inte. Är man smart som du, och jag, kan man tänka och analysera detta i många dimensioner.
Men mitt mitt är Hellre smart och olycklig än dum och glad. Så då får man ta en släng av depression då å då.
Kram å hoppas själen din kryar på sig snart.

2012-09-16 @ 07:22:13
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: Lady Dahmer

Du är helt jävla brilliant Jenny och du skriver fantastiskt bra. Folk som inte fattar är idioter. Ointelligenta idioter som inte förmår tänka utanför sin egen lilla låda.

2012-09-16 @ 11:00:37
Postat av: Idanpidan

Jag vill tacka för lördagens krönika Jenny- fick mig att fundera kring hur många säsongsbetonade saker (svampplockning, smultronjakt och havsbad) jag missat/åsidosatt för jag har ansett att "jag måste städa/tvätta/måla/diska/planera innan jag gör -det jag egentligen vill". Jag läser din krönika för att få just detta- något som drar en tornado genom hjärnkontoret! Få mig att fundera över "varför agerar/säger jag såhär?" för att sedan kanske komma underfund med att antingen - dags att tänka nytt, eller stanna kvar i samma spår som innan. Det är väl då det som är att utvecklas- våga ifrågasätta saker och ting! Tack Jenny- du är grym på hjärnkontorstornados!!

2012-09-16 @ 17:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0