friday i´m in love

Yes. Fått ihop ytterligare en grym krönika tills imorrn. Den tog sin lilla tid att få ihop, mest på grund av ivrigt googlade för att få allting rättstavat. Har till och med ringt vissa samtal för att få allt korrekt. Spännande va?!!! Ja. Imorrn blir nog endel ganska förvånade då de öppnar sin tidning!

 

 

Har vart hos Sandra idag. Våra barn alltså. De är helt fantastiska på att leka ihop. Det är bara hej då till oss föräldrar och så brakar det till i huset då och då. Det skrattas, skriks och stojjas och gråts extremt sällan. De har så jäklans kul. Jag och Sandra har vräkt ut de senaste veckornas händelser över varann. Det lustiga är att vi varit med om liknande grejer på helt olika ställen i landet (hon har vart bortrest) så vi hade att prata om. Skulle ha kunnat sitta kvar i deras soffa hela eftermiddan egentligen. Men min man är föräldraledig varje fredagseftermiddag så jag kände en viss stress efter att komma hem och faktiskt låta honom vara med barnen på sin föräldralediga dag. Och så hade jag längtat efter denna stund. Lillungen sover i bilen. Stortjejen är med pappa i förrådet och pysslar. Och jag sitter här. Lite trött i skallen. Är förkyld också och tog en Treo imorse. Det har jag inte gjort på jättelänge. Det är ju det jag har sagt hela tiden! Jag är INTE beroende av treo. Jag är beroende av snus och nässpay, men treo är inte något jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE HA. Utan bara något jag tar för att det är trevligt, särskilt när jag är förkyld. Vilket jag nu har blivit igen.

 

 

 

Har presterat så bra på senare tid. Både här på bloggen och i krönikorna. Tyvärr har skolan blivit lidande. Nu måste jag ta stenhårt tag i skolan de sista veckorna på kursen och då kommer bloggen att bli lidande. Hoppas ni hänger kvar ändå.

 

Ska besvara kommentarerna angående lillungen sen ikväll. Hoppas alla får en fin fredagskväll. Och att ni får ligga.

 

Fan vad skönt att det är fredag. Det är min bästa dag på veckan.

 

Puss

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0