en stillsam fågel över öppet hav


 

 

Nu har jag svarat på era kommentarer från den senaste tiden!

Idag känns allting mycket bättre faktiskt. Det är lustigt hur man, trots så otroligt mycket positiva ord, ändå kan fästa sig så vid de negativa. Jag brukar vara bra på att sålla ut det negativa, men den senaste månaden har det varit väl mycket alltså.

Till helgen ska jag skriva en krönika om en fågels stillsamma färd över öppet hav eller något liknande som absolut inte på något sätt kan uppröra någon…Fast det är klart… Fågeln blir väl hungrig under vägens gång… Måste fånga en fisk.. Äter upp fisken. Jävla mördare! Säkert blir fågeln även lite knullsugen under resans väg och måste hitta någon liten fågelhona att förgripa sig på.. Om nu inte fågeln är en hona. För då måste hon ju bjuda ut sig och sen blir hon kallad för horfågel av alla hanfåglarna, som vanligt då en kvinna vill annat än att vänta tills efter bröllopet..

Eller så kommer det någon jägare och skjuter den stackars fågeln och vips så är fågeln DÖD endast på grund av vissa människors (jägares) sjukliga behov av att döda andra varelser!

Ja vi får se hur det går med den där stillsamma krönikan..

Jag är inte en stillsam person.

Jag har äntligen kommit på en hobby som jag vill börja med. Ska kolla runt lite idag och se vad det blir av det.

Men mest ska jag plugga. Nu börjar ett 2 veckor långt pluggrace utan dess like. Det blir inga samlag, inga tvserier eller andra kvällsförlustelser på två veckor nu. Den enda fritiden i mitt liv kommer att vara mellan 15.30- 20.00 då jag ska vara med barnen. Samt dagarna på helgerna. Resten måste gå till plugg. Jag börjar nu, så fort den här bloggen är skriven… Jag vill gärna dra ut lite på det…Lite till…. Jag kommer att blogga dock. Bloggen är faktiskt nästan viktigast av allt kom jag på igår. Men nu- Karl Marx!!

Amen

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0