censurerad

Tyvärr blir det inget mer om det rafflade grälet hos Nina
I Ninas blogg tilläts jag inte skriva ut mitt riktiga namn. När jag provade att skriva som "anonym" godändes vissa kommentarer, men inte alla. Måste även tillägga att jag höll god ton i samtliga, men att Nina självklart inte skulle vinna på att lägga ut kommentarerna på bloggen. När Nina avslutar med att skriva att jag tidigare "hängt ut henne" i både tidning och blogg funderar jag på om hon menar alla de gånger då jag tipsat Gotlands tidningars läsare (33 000) om hennes blogg genom att länka, eller om hon tänker på det faktum att jag på alla mina bloggar hittills haft konstantlänk till hennes blogg.
And that´s all i have to say about that.
Imorrn kommer en ganska bra krönika från mig till er. Ja jag tyckte själv att ämnet var väldans spännande faktiskt, men tror jag måste utveckla det nästa vecka.
Min man fyller år idag. Så nu ska jag ge honom en sista present i form av ett ganska hårt hångel.

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag har inte cencuerat något. Allt ligger ute.

2012-03-02 @ 06:40:00
Postat av: Julia

Du har lärt mig en sak. Att inte kommentera när man inte har hjärnan med sig :)(Jag syftar på copyright-fadäsen, inte så svårt att punktera någon när de uttrycker sig så klantigt som jag) Uppenbarligen utspelar sig de viktigaste delarna av denna diskussion i era mailboxar. Jag inser också hur lätt det hade kunnat vara jag i en av rollerna. Vilket är en djäkla tur att jag inte är det eftersom jag konfliktfobiker. Phu!

Hoppas att er relation repar sig, för utan att veta något om den så verkar den vara väldigt fin.

God helg!

2012-03-02 @ 13:43:25
URL: http://aliaslillamy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0