huvudet


Nej  nu är det inte så kul längre.

 

Har haft huvudvärk sedan förra måndan nu. Det står på internet att man ska ringa doktorn om man har huvudvärk i över en vecka. Så nu har jag gjort det.

 

Och nu ska jag även berätta om min huvudvärk i detalj för ALLA. Känner mig ganska töntig, eftersom det finns folk som har det mycket värre sjukdomsmässigt, men jag gör det ändå:

 

Allt om Min huvudvärk:

 

* Har haft småhuvudvärk hit och dit och oftare än vanligt sedan mitten av december

* den här konstanta började i samband med mensen förra måndan. Men gick aldrig över som den brukar

* är inte vanlig huvudvärk utan gör ont när jag rör på mig eller ligger still och bara rör på ögonen. Om jag ligger helt still och blundar gör det inte ont alls

* känns minst på morgonen men blir värre ju längre dagen går

* gör som allra ondast när jag böjer mig fram/ner

* beror inte på synen, eftersom jag har glasögonen på dygnet runt numera

* blir tillfälligt bättre (i en minut kanske) om jag masserar ansiktet

* sitter vid vänster tinning

* gör mig till en blöt liten fläck på kvällarna. men lättar efter att jag har legat still på soffan en stund. Är oftast uthärdlig runt midnatt när jag går å lägger mig. men mellan 18- 22 är det helt outhärdligt. (jag tror det beror på att mitt dygns mest aktiva timmar är mellan 14.30-20.00.

 

Jag tar inga värktabletter längre för jag läste att huvudvärk kan uppstå PÅ GRUND av värktabletter (även om den värken förklarades på ett sätt som inte påminner om min huvudvärk) och jag har ju varit lite av en tablettaddict de senaste...året.. :D

Men tror ändå inte att huvudvärken kommer utav värktabletter.

 

Istället tror jag att nu ska jag dö. Tiden är kommen. Helt enkelt.

 

Idag ska jag prova att ligga ner hela dagen och inte anstränga mig. Och se hur det går. Jag har även ringt till vårdcentralen.

 

Inte så jävla kul det här. Förra veckan låg jag däckad av magont pga mens. Denna vecka är det huvudvärk pga kommande död. Det går inte bra med skolan. Orkar inte läsa. Mest bara blunda.

Och nej. Jag tror inte att det är migrän heller. Det gör ont på EN, särskilt punkt, i tinningen, när jag rör på huvudet eller ögonen.

 

Ska se på Dirty Dancing idag tror jag. Samt baka en kaka åt min man. Han är klar med ett halvårs arbete på jobbet. Tänk att i ETT HALVÅR har han jobbat med samma grej. Och NU är han klar! Tänk att liksom ha en arbetsuppgift som tar ett halvår att få klar. Att klura ut. För klura, det är ju vad han gör min man. Utvecklar. Skapar. Jag är stolt över honom. Han är så jävla grym på sitt jobb. Och vi ska fira det ikväll!

 

 

Ovanpå det är det pulkabacken som lockar mina barn. Har vart där typ varje dag efter dagis den här veckan. Det är helt ok, men det är ju jobbigt med huvudet. Igår hade jag så jävla ont att jag kände mig tvungen att lära stortjejen om 112. Typ "om det händer nått och ni blir ensamma, gör såhär". Så jävla tragiskt. Men nu vet hon iaf.

 

 

Så. Ska lägga mig och blunda och vänta på att vårdcentralen ska ringa.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0