Jävla Thorsten

Alltså tänk er själva.

Du är 22 år.

Du har jobbat hårt ett tag nu. Saker och ting börjar röra sig. Du börjar bli poppis och igenkänd. Du får vara programledare för p3´s musikhjälpen.

Och en dag ringer Christer Björkman.

Han frågar om DU vill vara programledare i Melodifestivalen! Sveriges kanske största tv-show!

Du tackar ja!

Repetitionerna börjar. Du får jobba tillsammans med två andra, mer erfarna programledare. Allt flyter fint.

Generalrepet inför första föreställningen går bra. Du skämtar med Marie Sereholt. Du kramar Thorsten Flinck.

 

Sen blir det direktsändning. Du är så sjukt jävla nervös. Men du biter ihop och det funkar. Det går riktigt bra! Allt flyter fint!

 

Men så. Blir det dags för den där inövade kramen med Thorsten Flinck. Mot slutet av kramen känner du plötsligt hur Thorsten lämnar manus och lägger sin HAND PÅ DIN RÖV!!!

Du rycker undan kroppen, för du vet att du står med ryggen mot kameran och att hela svenska folket just har bevittnat detta övergrepp som Thorsten just har begått på dig och din röv. Du vet att folk har reagerat på det där hemma och du vet att du inte kan låta det gå obemärkt förbi. Du måste göra nått. Och du känner att du hatar Thorsten för att han utsätter dig för detta, för att han gör bort dig i direktsändning inför hela jävla svenska folket. Du vill slå Thorsten. Du vill skrika fula saker åt hans sjuka uppenbarelse. Men det KAN du inte, för du är mitt i en direktsändning vars varje sekund är upp- planerad. Thorsten jävla motherfucking Flinck, har försatt dig i ett dödsläge. Du KAN INTE försvara sig, du KAN INTE förstöra stämningen genom att ryta ifrån, du KAN INTE springa därifrån.

Det enda du kan göra är att skämta, stryka över, rädda både Thorsten och Melodifestivalen och trampa på dig själv.

-          Det får gå för den här gången, Thorstis.

 

Du måste ta dig vidare. Du tar en snabb titt på manuslappen du har i handen. Din första replik, efter att Thorsten Flinck har förnedrat dig inför hela svenska folket i direktsändning, är:

-          Jag tycker du är så cool Thorsten.

 

Du pallar inte att improvisera fram nått nytt. Du kör på med skämtet.

Några sekunder senare måste du börja sjunga och dansa inför Svea Rikes befolkning.

 

En halvtimme senare står det klart att folket har tyckt om vad de sett och röstat Thorstis vidare till Andra chansen. Ja. Thorsten får en andra chans. Thorsten är ju som han är. Det är synd om Thorsten. Dessutom, måste vi ju se på det hela med PROPORTIONER- en hand på en rumpa liksom. Och i Afrika svälter barnen- typ.

 

Ja Thorstis fick en Andra chans. Och Ana- Gina fick en ofrivillig hand på sin röv i direktsändning i Sveriges största tv- program.

 

Och vi pratar med våra barn om att alla bestämmer själva över sina pussar och kramar, ja över hela sig själva faktiskt. Tur att barnen sov när Thorsten tog bestämmanderätten över Ana- Ginas rumpa på bästa sändningstid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Kommentarer
Postat av: Marjo Lindström

Bravo Jenny!! Kram/Marjo

2012-02-07 @ 10:46:08
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Väl skrivet smartis.

2012-02-07 @ 12:55:45
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: Fanny

precis såhär tänkte jag också... under direktsändning kan hon ju liksom inte göra något... om hon inte vill riskera sin karriär eller så. Jävla Thorsten!

2012-02-07 @ 14:45:17
Postat av: Gubbslem

Sicket trams - flickstackarn fick en klapp på rumpan - kan aldrig tänka mig att bocken Flinck hade några skamlösa fantasier i det läget.

2012-02-10 @ 21:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0