all i want for christmas is en stock snus och en grislampa

Kära Tomtemor.
Här är lite av vad jag önskar mig.
Bokstäver i trä. Så att jag kan skriva HELVETE. Eller kanske BRUN. Eller kanske rent av HELVETES JÄVLA SKIT. Det vore fint.
En jättestor soffa som vi får plats i. Det är så tråkigt att vår familj aldrig kan gosa i soffan tillsammans. En får alltid sitta i fåtöljen eller på golvet. Och jag och han som jag är gift med kan aldrig gosa heller, utan att han blir sur och tvä på soffan som är så trång. Kanske att han skulle ha haft sig en mindre fru egentligen... Personligen föredrar jag dock en ny soffa..
Ja jag har ju hakat på den där Stockholmstrenden och börjat sukta efter att ha en grislampa över köksbordet. Jag skäms lite över att jag vill ha det. Men jag kan inte hålla tillbaka längre. En grön helst. Eller brun.   Mia Skäringers dvd. Vi skrattade så vi grät när vi såg den så jag tänker att det kan vara bra att ha hemma när man behöver Skratt.  
Pennor som bara är till mig! Gärna lite målarböcker oxå..  Vacker snöglob. Helst en som spelar och snurrar.. Helst jävligt Amerikansk och prålig. Jag älskar USA. En resa dit hade heller inte suttit helt fel. Men tills dess kan jag nöja mig med en snöglob..  Ett vitt överkast till sovrummet som kommer att bli färdigställt någon gång runt 2014..  En stock snus.  
Så! Jag tycker inte att det är så mycket jag begär egentligen. Och jag behöver ju inte ha ALLT. Jag blir tacksam för det lilla, så att säga. En stock snus och några rör Treo gör min jul! Och eventuellt en grislampa.
Amen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0