Moder Jord

Vår 3åring är så prickig att det inte är klokt. Överallt sitter prickarna.
Hon är lite hängig men ändå uppe och pigg. Vi tar regelbundna Pippipauser i soffan.
Jag ägnade hela dan igår åt att plantera. Från och med nu kommer jag att ha kroniska sorgkanter under naglarna. Jård jård yvar allt.
Maken ska vara och hjälpa sin pappa hela dan denna 1 maj och jag går ytterligare en ensamdag med barnen till mötes. Köpte en cupcake- MIX igår för 33 kronor som vi ska ägna oss åt att baka idag. Gå till nån öde lekplats där inga andra barn att smitta finns. This lonlyness is killing me snart kan man säga.
Är en ganska oengagerad mor. Vill faktiskt ärligt hellre va med mina sådda frön, solrosplantorna, penseérna och i kärleksrabatten. Skulle kunna rulla mig i kärleksrabatten, omfamna den, så mycket älskar jag den. Moder jord.
Igår firade vi valborg på ett annorlunda sätt. Ingen eld i sikte. Däremot ett band som spelade gamla rockklassiker, 200 rislyktor som sickades upp i skyn och en eldshow. Allt det nere i Almedalen. Det var fint. Barnen träffade dessutom två kompisar som inte var rädda för vattkoppor.
Har läst att tåg och flypersonal har rätt att kasta av passagerare med vattenkoppor om de upptäcks..Funderar lite hur det är med samhället i övrigt? Får hon lov att vistas i en affär med smittande koppor? Lekplats? Restaurang?
Ge mig svar!
Nu. Cup cakes på MIX. //Mixande Moder Jord

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0