Min jättesnäcka Bengt äter ur min hand. He...

dsc06931 (MMS)

Min jättesnäcka Bengt äter ur min hand. Hen lystrar i princip till min röst oxå. Finns det snigelutställningar? Snigel agillity?


Kommentarer
Postat av: Sandra

Nämen vad fiiiiin!

2012-05-09 @ 13:16:12
URL: http://snigelmums.blogspot.se
Postat av: jenny p (brunheten själv)

Jag veeeet! Hen är så jävla fin! Jag har en till som heter Vera! Hen är lite mer surmulen och ligger helst för sig själv och glor. Men Bengan är riktigt jäkla vänskaplig och kärlekfull!

2012-05-09 @ 14:53:12
Postat av: Sara

Haha, imponerande!

Tveksamt om det finns, du får helt enkelt ordna upp det - första snigelagilityn någonsin! ;) Jag ställer upp som publik och Bengans cheerleader!

2012-05-09 @ 21:07:53
URL: http://liteomsara.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vart har du dem? Hur sköter du om dem? Hur kommer det sig att du har dem? Jag vill gärna höra historien bakom dina snäckor:)

2012-05-09 @ 21:33:11
Postat av: jenny p (brunheten själv)

Sara- Ja Bengan kan behöva lite cheerleading...han var lite slö på runtrullandet idag faktiskt :)

Anonym- det var en kille här på ön som sålde de här snäckorna sjukt billigt. Han hade två st som hade fått typ 300 barn som han bara ville bli av med. Min bror och min kusin åkte och köpte 25 stycken av honom lite spontant och så hade de inga terrarier. De fick låna våra mot två sniglar som hyra. Grejen är att våra sniglar växer mycket fortare än deras eftersom våra bara är två...Så nu ska de få flytta ner i en större plastback (det går bra att ha dem i det också nämligen) då de börjar få det trångt. Jag blöter ner dem och deras bark med jämna mellanrum. Och så matar jag dem. De får även kalk för skalet (de klassas som reptiler). Sen "gosar" jag dem och gör rent deras bur ibland såklart. Men det är det som är det sköna med de små liven. De är trevliga och så kräver de ytterst lite jobb. Vissa dagar älskar jag dem mest i världen då de väldigt ofta framstår som de enda varelser i vår familj som inte SKA HA OCH HA av mig hela tiden. De bara tittar på mig med sina långa ögon, suger i sig lite sallad och gräver ner sig i barken.

2012-05-09 @ 22:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0