tillbaka

Oj. Nu är det skitlängesen jag skrev. L har fyllt ett år och är numera femton månader. Han går, springer, kan sparka en fotboll framför sig, ja, han kan en himla massa. Jul och nyår har passerat. 
 
Sedan slutet av november är David och jag hemma TILLSAMMANS. Det tog ett tag att anpassa sig, men nu går det riktigt bra. Ska skriva mer om det senare. Vi har anlitat folk och påbörjat och även nu snart avlutat en 60 kvm stor utbyggnad av vårt hus. David har fyllt 31. JAG HAR FYLLT 30. Mycket har hänt helt enkelt. 
 
Men orka gå igenom allt det nu.
 
Idag bakar jag bullar. David är på badhuset med E (mellanbarnet) och hennes bästis samt bebisen. Stortjejen är hos sin bästis och senare ikväll ska jag träffa min bästis i ett svettigt omklädningsrum i en skola medan ungarna är på gympa. 
 
Jag är lycklig. Jag var väldigt lycklig hela förra våren, efter L´s födelse och hela sommaren och halva hösten. Sen blev det jobbigt under en period. Kanske när David började jobba efter sommaren och jag blev mycket ensam med barnen. Kanske för att L blir mer och mer krävande ju äldre han blir. Han har vart sjuk en del också, L och det är så jävla tungt när han inte sover och man inte får den där pausen om kvällarna. Har även brottats med ett dåligt samvete över att ha känt att de äldre barnen varit åsidosatta. Men sedan David kom hem har vi mer tid igen. Kan dela på oss, ge barnen ensamtid och STYRA VÅRA LIV precis som vi vill ha det. Det är en sådan otrolig  lyx att det inte är klokt.
 
Och nu är våren påväg och bygget är snart klart och sen kommer sommaren och allt ska bli ljuvligt. Sedan återstår då krisen när David börjar jobba igen efter 10 månader hemma, men det ska nog gå bra. Planen är att jag ska vara hemma med L till årsskiftet nästa år och sedan ska han få börja gå litegrann på förskolan. Vad JAG ska göra är dock en gåta. Vi får se om jag någonsin löser den. 
 
Jag vill skriva mer för er som hittar hit. Jag planerar att bli bättre på att skriva kortare. Jag skriver gärna långt, vilket gör att det lätt blir till en börda mer än ett nöje. Troligtvis blir denna blogg något mer av en dagbok än, ja, något annat. Hoppas ni tycker det blir kul. 
Nu kom David och alla ungarna hem.
Vi hörs senare!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Kul att höra från dig! Och att du mår bättre nu än i höstas! :)

2015-03-03 @ 21:05:48
URL: http://helgur.blogg.se
Postat av: Emma L

Hurra nu blev jag glad att du är tillbaka :D

2015-03-04 @ 10:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0