dragspel

Vi är sjuka. Alla är sjuka utom en.
Nu jävlar får jag tillbaka för att jag SKRUTIT hela jävla vintern och sagt "ja viiii har inte vart sjuka sen i våååååras när det var vattkoppooooor". Först var ungarna kräksjuka i varsin omgång vilka sträckte sig över två veckor.
Sen blev maken sjuk i söndags. Ikväll fick lillfian feber och så snorar och hostar hon bortom denna värld. Jag själv har vart förkyld så in i helvite och nu börjar magen krångla. Var nyss på skithus för tredje gången för dagen och det ska ni veta att detta är INTE normalt! 3 gånger i veckan är närmare normalt så att säga.
 
Vi får boka av allting som är roligt. Allting som vi vill. Istället får vi isolera oss i hemmet. Barnen har bott hos mormor i två nätter medan jag och maken legat pall här hemma i magsjuka och förkylning. Sen kom de hem och blev sjuka de med, men medan de var borta var livet ändå helt ok. Jag och maken spenderade hela solig söndagen (dagen då våren kom till ön) på soffan, men gardiner fördragna och filtar upphängda för fönstren. Såg film efter film. Somnade ibland. Hämtade lite resorb till honom, nässpray till mig. På måndagen hämtade vi thaimat. Såg 8 avsnitt av "viking". Pratade inte mycket. Gonade ner oss i våra sjukdomar. Och det var så skönt. Skönt att få må dåligt och sätta sig själv och sitt eget lidande först. Det gör man väldigt sällan när man har barn. 
 
Sen kom barnen hem idag och det var naturligtvis väldigt lyckligt. Jag storgrät i en halvtimme när de åkte i söndags, av dåligt samvete och ren saknad. Sen ville de aldrig komma hem från mormor. De har det så fint hos mormor och då kunde jag slappna av och omfamna min sjukdom. Men det var lyckligt när de kom hem idag. Lillungen fick feber nån timme efter att de kommit hem. Som om hon hållit tillbaka under tiden hos mormor. Så vi har sett på film hela eftermiddan och kvällen. Pusslat lite. Ätit fryspizza. 
Imorrn ska alla vara hemma. Tillsammans. Lillskruttans sjukdom är viktigast nu. Storskruttan får va hemma hon med för hon vill det. Hon ska hoppa studsmatta och plocka krokus har hon tänkt. 
 
Jag hoppas jag kan stå på benen. Kanske orka städa lite. Har sedan i lördags inte orkat mycket. Kan hänga upp en tvätt men måste sedan genast återvända till soffan. Satan vad jobbigt. Och magen blir bara värre. 
 
Må min morgondag bli ljusare.
 
Den här låten lyssnar jag på mycket nu. Jag blir så jävla lycklig när jag hör den. Jag älskar dragspel. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0