sommarjävel

Imorgon. Ja. Det vilar något Magiskt över morgondagen.

Förskolepersonalen friskförklarade mitt barn idag när vi hämtade 3åringen och sa att hon var välkommen imorrn.

Imorrn avslutas alltså 24 dagars sjukdom i vårt hus.

24 dagar.

Imorgonbitti ska jag gå upp, klä på barnen, ge dem frukost, spänna fast dem i bilen och se dem lyckligt glida iväg till förskolan. Jag ska hämta min tidning. Kanske baka några scones. Sätta mig vid frukostbordet och ha en jävligt lång frukoststund helt. för. mig. själv.

Sen är det naturligtvis tusen andra saker jag ska göra också. Men det är den där stunden jag längtar efter. Morgonfriden. Morgonlugnet.

 

Som TUR ÄR ska det dessutom vara lite svalare imorrn. I två dagar har alltså luften stått stilla i Visby. Och så 25 graders värme på det. Tryckande. Kvävande. Usch. Jag hatar det. Jag kan gärna ha sommar och sol men i LAGOM doser.

Jag gillar höst och vår. Innan jag fick barn var jag en höstperson ut i fingerspetsarna. Kände att min kropp och min själ kom i Harmoni i höstmörkret. Sen jag fick barn är jag definitivt mer av en sommarperson, men bara på ytan. Bara för att barnen är så lyckliga då.

Men ärligt. Myggor, svett, skavsår, sand, bikini, getingar, kirskål och annat skit. Nja.

 


Idag har jag funderat över något så simpelt som Hanna Widerstedt. Ja jag är lite besatt av hennes blogg. Och hennes pojkväns blogg (han är så fruktansvärt vidrig). Jag har läst en massa konspirationsteorier om att Hanna "fejkar". Att hon är nått slags konstprojekt. Har avfärdat dem tidigare, tills jag hittade hennes tidigare blogg... Det får en att undra lite faktiskt..

 

Ja. Annars har jag mest pustat och svurit. Jag blir ARG på värmen. Jag var inte BEREDD på den här värmen och det är INTE OKEJ att den kommer så här och i den här formen (kvav och tryckande), särskilt inte när det ännu är för kallt att bada i havet (jag älskar att bada i havet).Far åt helvete sommarjävel.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0